Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Începe asfaltarea pe strada Carpenului din Pâclișa: Investiție de peste 4.300.000 lei pentru aproape 1,5 km de drum

Publicat

în

În aceste zile încep lucrările de pregătire a drumului, în vederea asfaltării, pe strada Carpenului, cartierul Pâclișa din municipiul Alba Iulia. Contractul de execuție are o valoare de peste 4.300.000 lei și are ca termen de finalizare luna mai a anului viitor.

„Cu toții știm că lucrurile nu se pot face peste noapte, dar nu se fac nici de la sine…Orice lucrări de investiții în infrastructură produc mult disconfort, iar Alba Iulia este un oraș care uneori a pierdut bătălia cu timpul, nervii și frustrarea celor care au văzut că lucrările se desfășurau, uneori, greoi. Lucrăm pe foarte multe fronturi pentru a recupera timpul pierdut în ultimii ani și sper ca în viitor să putem recupera inclusiv din frustrările dumneavoastră, punând în loc încrederea că lucrurile încep să se miște.

În aceste zile începem lucrările de pregătire a drumului, în vederea asfaltării, pe strada Carpenului din Pâclișa, lucrare realizată de societatea NEWAMPORT SWA CORP. WASHINGTON sucursala Cluj Napoca, valoarea contractului de execuție fiind de 4.352.334,67 lei.

Electrica Furnizare Discount

Aici se intervine în cadrul contractului de lucrări pentru realizarea infrastructurii drumului, după finalizarea lucrărilor de înlocuire a conductelor de distribuție gaze naturale, care se desfășoară pe același sector de drum și a introducerii canalizării, lucrări desfășurate de către Apa CTTA si E-on gaz. Este vorba de aproape 1,5 km de drum, cu o lățime a carosabilului de 6,00m și 2 trotuare pietonale de câte 1,00m. De asemenea, este vorba de 46 de stâlpi de iluminat, iar podul peste valea Pâclișei în lungime de 6,00m este deja finalizat. Acest obiectiv este realizat cu finanțare din bugetul local.

Știu că orice lucrare de infrastructură este un test de stres, de disconfort și de nemulțumiri, însă este singurul mod în care acest gen de lucrări se pot efectua. Termenul final de execuție al tuturor lucrărilor este luna mai 2022.

Sunt convins însă că la final, toți ne vom bucura de fiecare mică bătălie pe care o câștigăm pentru modernizarea și dezvoltarea orașului nostru!” a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Publicitate

Curier Județean

Tânăr de 20 de ani, din Mihalț, reținut pentru 24 de ore, de către polițiști: Beat și fără permis, a condus un autoturism

Publicat

în

Tânăr de 20 de ani, din Mihalț, reținut pentru 24 de ore, de către polițiști: Beat și fără permis, a condus un autoturism

Un tânăr de 20 de ani, din Mihalț, a fost reținut pentru 24 de ore, de către polițiști, după ce a fost depistat, la volanul unui autoturism, fără permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data 17 octombrie 2021, polițiștii din Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față un tânăr, de 20 de ani, din comuna Mihalț, care este cercetat pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Electrica Furnizare Discount

Acesta a fost depistat la data de 17 octombrie 2021, în jurul orei 03.40, de către polițiștii rutieri din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Cuza Vodă din Aiud, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezulta valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citește mai mult

Curier Județean

Bărbat din ALBA cercetat pentru conducere fără permis după ce polițiștii „l-au mirosit” în trafic

Publicat

în

Bărbat din ALBA cercetat pentru conducere fără permis după ce polițiștii „l-au mirosit” în trafic

La data de 17 octombrie 2021, în jurul orei 17.20, polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Sebeș au depistat un bărbat, 34 de ani, din comuna Câlnic, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67C, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Curier Județean

Tânăr din Alba, REȚINUT după o „tripletă” penală: A furat o mașină cu care s-a plimbat beat și fără permis

Publicat

în

Tânăr din Alba, REȚINUT după o „tripletă” penală: A furat o mașină cu care s-a plimbat beat și fără permis

La data 17 octombrie 2021, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr, de 30 de ani, din localitatea Căptălan, care este cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Acesta a fost depistat la data de 16 octombrie 2021, de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Noșlac, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, autoturismul pe care îl conducea aparține unui bărbat de 47 de ani, din comună, iar tânărul l-ar fi sustras din fața unui magazin alimentar, din comuna Noșlac, pentru a se deplasa în localitatea Căptălan.

Electrica Furnizare Discount

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare