FOTO| Încă un sprijin pentru spitalele din Apuseni! Rotary Club “Floare de Colț” Abrud-Câmpeni a donat 100 viziere celor din linia întâi

Cei din prima linie din Apuseni au primit un nou sprijin în lupta lor anti-Covid-19. Aosciația Rotary Club “Floare de Colț” Abrud-Câmpeni a donat spitalelor 100 de viziere, cu sprijinul Fundației Sensiblu.

„Apreciem medicii din Apuseni și pe aceasta cale ne exprimam recunostinta pentru efortul pe care-l fac pentru sanatatea noastra. Rotary conecteaza lumea!”, a fost mesajul Valencicăi Ioaniciu, președintele Clubului Rotary “Floare de Colț” Abrud-Câmpeni.

ELIT

Este cel de-al doilea sprijin primit de cadrele medicale din zona Munților Apuseni în decurs de câteva zile. În data de 1 aprilie, aproximativ 100 de viziere, au reușit să fie aduse din cadrul spitalelor și stațiilor de ambulanță din Abrud și Câmpeni, cu titlu gratuit, ca donație.

Viezerele au fost fabricate de un colectiv de voluntari din Alba Iulia cu sprijinul centrului regional viziere.ro (Bihor-Cluj-Alba), coordonat de Asociația VeDem Just.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...