Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Înaintări în grad la IJJ Alba: 4 ofițeri și 9 subofițeri au fost avansați de Ziua Jandarmeriei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Înaintări în grad la IJJ Alba: 4 ofițeri și 9 subofițeri au fost avansați de Ziua Jandarmeriei

Jandarmeria Alba a celebrat împlinirea a 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române la Muzeul Principia din Cetatea Alba Carolina

Ieri, 4 aprilie, în prezența invitaților, începând cu ora 11:00, s-a desfășurat ceremonia militară în cadrul căreia au fost subliniate principalele aspecte care au contribuit la decorarea drapelului de luptă al Jandarmeriei Alba. Într-un cadru festiv, 13 jandarmi – 4 ofițeri și 9 subofițeri au fost înaintați în grad.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Nu au fost uitați nici colegii care în ultima perioadă s-au remarcat prin curajul și prin intervențiile care au dus la salvarea de vieți, în acest sens un număr de 7 subofițeri au primit diplome de apreciere din partea instituției.

Domnul inspector șef, locotenent colonel Pașca Tudor Gheorghe a dat citire mesajului Inspectorului General al Jandarmeriei Române și a transmis aprecieri și mulțumiri tuturor:

,,Suntem extrem de onorați pentru cinstea care ni s-a făcut și pentru recunoașterea publică a eficienței de care dăm dovadă în munca depusă. Promitem solemn să dăm dovadă în continuare de profesionalism, îndeplinindu-ne la standarde înalte misiunile pe care le avem în cadrul sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională.

În numele colegilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba vă mulțumesc tuturor pentru prezența de astăzi și am nădejdea că Dumnezeu ne va binecuvânta pe mai departe.”

În finalul ceremoniei au luat cuvântul domnul Nicolae Albu, Prefectul judeţului Alba, domnul Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba și domnul Emil Popescu viceprimarul municipiului Alba Iulia, care au transmis cuvinte de apreciere pentru instituția Jandarmeriei Alba, pentru profesionalismul și devotamentul de care a dat dovadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză Timar Augusta, de la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș și Todoran Diana de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif”, au reușit să obțină mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză. Citește și: Bianca-Maria Grosu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea