FOTO. ”Împreună pentru o educație de calitate”: Medicul stomatolog Nicolae Volonciu, alături de copiii de la Grădinița ”Scufița Roșie” din Alba Iulia

Copiii de la Grădinița cu P.P. Scufița Roșie, Alba Iulia, conduși de doamnele educatoare Teoc Georgiana și Coman Maria Floare, s-au întâlnit vineri, 2 februarie 2018, cu medicul stomatolog Nicolae Volonciu de la Centrul Stomatologic Remarc Dent, în cadrul unui parteneriat în educație intitulat Dinți frumoși și sănătoși.

Cu această ocazie medicul stomatolog a prezentat copiilor materiale și tehnici care își aduc aportul la îngrijirea corectă a dinților: trusa medicului stomatolog, peria și pasta de dinți, apa de gură, ața dentară și mulaje pe care copiii au exersat concret tehnicile corecte de periaj dentar.

În cadrul unui joc aplicativ copiii au avut ocazia să cunoască măsurile de prevenție în afecțiunile dentare și să urmărească modul în care medicul utilizează instrumentele medicale în tratarea afecțiunilor dentare generate de bacterii care se formează datorită nerespectării igienei. Copiii au fost receptivi pe tot parcursul activității, au ascultat sfaturile medicului și au vizionat împreună cu acesta filmulețul Au dinții mei, realizat după povestea cu același nume scrisă de Doctor Reiko.

Mulțumim doctorului Nicolae Volonciu pentru implicarea în acest parteneriat  menit să contribuie la formarea deprinderilor de igienă necesare pe tot parcursul vieții.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...