Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Imagini șocante într-o localitate din România: După un Duster în noroi, o căruță în „crater”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Imaginile cu un cal și o căruță cazuți intr-o groapă de pe o strada neasfaltata din localitatea Bragadiru, judetul Teleorman, au devenit virale pe paginile de socializare online.

Imaginile au fost postate pe Facebook de un cetățean, care a publicat si un punct de vedere al primarului din Bragadiru, Cristian Chisac.

„Nefericitul accident s-a petrecut pe data de 03 decembrie 2020. În acea zona a avut loc o avarie la rețeaua de alimentare cu apa și tot în acea zona, cu o săptămână în urma s a montat conducta de canalizare. Am luat masura închiderii perimetrului cu banda de avertizare pe cele trei cai de acces, însă un bătrân de 84 de ani a dat banda într-o parte și a întrat în zona interzisa.

S-a intervenit rapid ,atat bătrânul cat si animalul au ieșit nevătămați din acea situatie”, a transmis primarul, potrivit celui care a postat imaginile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea