Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: handbal feminin, CSM Cetate Deva – SCM Craiova 19-17 în Sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetate Deva-SCM Craiova14Sebeşul se pregăteşte de prima scenă handbalistică, în cursul acestei săptămâni, în Sala “Florin Fleşeriu” fiind programate două întâlniri interesante în play-off-ul locurilor 7-9: CSM Cetate Deva – SCM Craiova 19-17, la pauză 11-9 şi CSM Cetate Deva – CSM Bucureşti (sâmbătă, 24 mai).

*În primul meci programat în Sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş, Cetate Deva, cu tehnicianul Alexandru Weber pe bancă, s-a impus în faţa echipei SCM Craiova cu scorul de 19-17, la pauză fiind 11-9. Surprinzător sau nu, sala din Sebeş a fost aproape plină, semn că sebeşenii sunt dornici de duelurile tari din handbalul de elită.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În acelaşi context, al sportului pe semicerc, echipa locală HC Alba Sebeş se pregăteşte de marele hop, barajul de promovare în elită, 2-4 mai, la Sibiu. Spectatorii vor avea prilejul să vadă la lucru handbaliste valoroase precum Ionica Munteanu, Nicoleta Dincă, Roxana Han, Mihaela Tivadar, Ana Maria Apipie, Roxana Joldeş, sau ucraineana Iulia Snopova, componente ale echipei naţionale (din tabăra echipei din Bănie, pregătite de Aurelian Roşca), respectiv Melinda Toth sau Carmen Cartaş, din garnitura gazdelor de ocazie. Această programare are la bază colaborarea antrenorului Alexandru Weber cu Marian Muntean, finanţatorul formaţiei hunedorene, tehnicianul din Sebeş stând pe bancă la duelul anterior cu CSM Bucureşti.

*Turnee la rând la Sebeş

În weekend, 23-25 mai, tot la Sebeş se dispută un turneu semifinal la junioare 2, cu LPS Piteşti, CSŞ Caracal, LPS Banatul Timişoara, CSŞ Viitorul Cluj, LPS Bistriţa şi CSŞ 2 Baia Mare, iar peste o săptămână se vor duela pretendentele la Liga Naţională, într-un baraj de promovare la masculin, ce va opune 4 formaţii.

[nggallery id=1770]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea