Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. GreenVille Residence, ansamblul rezidențial situat în cartierul Orizont, revine cu o ofertă imobiliară tentantă: 17 noi locuințe finisate la cheie, la prețuri extrem de accesibile

Ziarul Unirea

Publicat

în

GreenVille Residence, unul dintre cele mai noi și moderne ansambluri rezidențiale din Alba Iulia, ansamblu care se remarcă atat prin locația ideală pentru familii cat și prin prețuri foarte accesibile, a intrat în a doua etapă, oferind 17 noi locuințe finisate la cheie. Acestea se adaugă celor 8 case date deja în folosință și păstrează același concept architectural modern, cu un nivel de finisare și compartimentare îmbunatățit.

Ansamblul se situează în zona rezidențială Orizont, cartier cu cel mai rapid ritm de dezvoltare din ultimii ani in Alba Iulia. Proiectul GreenVille Residence, cu tot ceea ce oferă (case, drumuri, parc, utilități), a fost gândit și realizat ca un ansamblu modern, adaptat nevoilor clienților, oferind nu doar locuinte, ci un adevarat stil de viata.

Străzile noi, aerisite si pregatite pentru asfaltare sunt prevăzute cu iluminat public, hidranți și rețea subterană pentru toate utilitățile necesare (Gaz, Electricitate, TV și Internet). Rețeaua modernă de apă și canalizare a fost prefigurată anterior demarării proiectului, prin construirea unei stații de pompare conectată la rețeaua orașului, cu scopul evacuării apelor menajere, spun investitorii de la Vizionar Invest.

“Am gandit 3 modele de case eficient compartimentate pentru a raspunde diverselor nevoi ale clientilor nostri. Pentru constructia caselor am folosit materiale de un nivel calitativ superior si oferim certificate energetice clasa A. Prin prezenta unui birou permanent la locatie suntem mereu in contact cu clientii nostri. Acestea sunt cateva dintre parerile lor vizavi de experienta de a locui in ansamblul GreenVille:

“Nu credeam că o să gasesc vreodată o casă care să se potrivească nevoilor, gusturilor și nu în ultimul rând, bugetului nostru” – Ion Bleza, 37 ani.

“O casă mică, dar cu geamuri mari, simplă, dar atât de funcțională prin compartimentare…O terasă ce devine centrul universului când bei cafeaua de dimineața la soare și un petec de pământ pentru cultivat… unde mai pui si un loc de parcare pe care nu-l ia nimeni cu asalt când te retragi din jungla dezlănțuită a orașului! Asta am cumpărat. Și face toți banii” – Ina Făgărășan, 43 ani.

“Am găsit aici liniștea și confortul de care aveam nevoie. Mă bucur că am luat decizia să vindem apartamentul și să ne mutăm la casă, la curte, la aer curat…” – Ioan Pilțiu, 72 ani.

Locuințele au fost concepute ca o alternativă modernă la apartamentele de bloc, se încadrează în condițiile de TVA 5% și dispun de toate beneficiile locuirii la casă.

Prețurile încep de la 69.860 de euro + TVA 5% iar prin partenerii nostril de la Kiwi Investment puteti obtine consultanta financiara gratuita in scopul obtinerii finantarii.

Primii 3 clienti care doresc sa se alature comunitatii Greenville pot beneficia doar pana la finalul anului de super-promotia: “la achizitia unei case cu avans de 50%, iti platim noi TVA –ul!“

Mai multe detalii se pot obtine pe site-ul greenville-alba.ro sau la numărul de telefon  0757 775 757.

[nggallery id=6528]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP Mai multe lucrări de reparații și întreținere urmează să fie făcute în cetatea Alba Carolina. Primăria Alba Iulia dorește să repare mai multe obiective printr-un contract-cadru de 4 ani. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea