Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Gicu și Sorina Grozav, nunta anului în sportul românesc! Ziua cea mare pentru atacantul albaiulian!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru Gheorghe Grozav, atacantul albaiulian, 8 iulie 2023 a fost cea mai importantă zi din viață. Fotbalistul Petrolului a avut în sâmbătă seara  petrecerea de nuntă, aleasa inimii sale fiind Sorina Grozav (fostă Tîrcă). Nașii celor doi au fost Ionuț, fratele mai mare al lui Gicu, și Cosmina Grozav.

Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu mai bine de un an, mai precis în 31 mai 2022, iar sâmbătă, 8 iulie 2023, în Brașov a fost programată cununia religioasă și petrecerea.

Conform Monitorul Expres, handbalista Rapidului, Sorina Grozav (24 de ani), şi fotbalistul Petrolului, Gheorghe Grozav (32 de ani), au în această seară petrecerea de nuntă. Cei doi sportivi s-au căsătorit civil în urmă cu un an, iar în această sâmbătă după amiază au avut programată cununia religioasă. Cei doi au organizat petrecerea la un hotel de lux din Brașov cu peste 300 de invitați. Sorina, fiica marii handbaliste Mariana Tîrcă, și Gicu au dat startul petrecerii cu dansul mirilor pe melodia lui Ryan Mack: Forever and Ever and Always.
La nuntă au venit colegele Sorinei de la Rapid, dar și câțiva coechipieri ai lui Gicu Grozav de la Petrolul, în frunte cu Constantin Budescu, dar și Cornel Țălnar, unchiul fotbalistului.

Sursa (foto, text): Monitorul Expres (Brașov)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea