Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: GALA PERFORMERILOR la Cugir. Cei mai buni elevi şi profesori, premiaţi pentru rezultate de administraţia locală

Ziarul Unirea

Publicat

în

gala performerilor cugir03Ca semn al preţuirii pe care autoritatea publică locală o are faţă de efortul şi dăruirea de care elevii şi profesorii cugireni au dat dovadă în anul şcolar 2013-2014, la Casa de Cultură din Cugir a fost organizat şi anul acesta mult aşteptatul eveniment ,,Gala performerilor 2014’’.

Într-un cadru festiv, viceprimarul oraşului prof. Horia Rotche, având-o alături pe directoarea Casei de Cultură, prof. Rodica Florea i-au felicitat pe elevii şi profesorii şcolilor din oraş pentru rezultatele obţinute la olimpiadele şcolare naţionale, pe cei cu rezultate deosebite la concursurile naţionale şi judeţene, pentru participarea la simpozioanele şi sesiunile de comunicări ştiinţifice, precum şi pe cei care s-au remarcat la concursurile şi competiţiile sportive.

gala performerilor cugir10Pentru munca, seriozitatea, ambiţia şi impliarea pe care au dovedit-o, au fost premiaţi aproximativ 200 de elevi şi un mare număr de cadre didactice reprezentând instituţiile şcolare din oraş, Clubul Elevilor şi Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir. În funcţie de competiţiile şi rezultatele obţinute, premiile oferite de Consiliul Local au constat în diplome, dulciuri şi bani.

Pe lângă acestea, fiecare elev şi profesor au primit „Catalogul performerilor”, care conţine atât fotografii ale elevilor, cât şi prezentarea rezultatelor obţinute de participanţii la concursurile şi competiţiile organizate.

Constantin PREDESCU

[nggallery id=2833]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea