Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Furtuna violentă, de duminică după-amiaza, s-a soldat și la Cugir cu consecințe notabile. Festivalul ”Toamna Cugireană”, întrerupt două ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Furtuna puternică, fără precedent în Cugir, a smuls acoperișuri, bannere de la unele unități de alimentație publică, a rupt copaci.  Pe aleea Alexandru Sahia( lângă căminul ,,Voinicel”), o salcie seculară s-a rupt de la jumătate,  în cădere aceasta avariind  o conductă de gaz, necesitând intervenția lucrătorilor de la EON GAZ Cugir .

Furtuna a smuls de asemenea plăci ondulate și țiglă de pe câteva blocuri și clădiri individuale de pe strada ,,21 Decembrie 1989”, aleea Alexandru Sahia, strada Doinei(s-a decupat acoperișul de pe casa scării), iar in localitatea Vinerea a fost smulsă țigla de pe o casă și folia de pe un solar amenajat.

La fel de mult au fost afectați și comercianții care vindeau produse în chioșcurile situae în apropierea primăriei și a scenei unde se desfășoară spectacolele din cadrul festivalului ,,Toamna Cugireană” și ale căror tarabe au fost ,,zburate” de furtună. Nu s-au înregistrat răniri ale trecătorilor sau avarieri de mijloace auoto.

Programul consacrat festivalului s-a oprit timp de aproape 2 ore, dar potrivit primarului Adrian Teban, acesta va fi reluat având în vedere că a expirat codul portocaliu de furtună.

La întreaga acțiune de intervenție au fost mobilizați lucrători ai SVSU Cugir, Poliția locală și Serviciul de Administrare al Domeniului Public și Privat al orașului Cugir.  (C.P.)

[nggallery id=4568]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea