Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Friptură de porc și varză murată, în 2020. Chef Toma, bucătarul Cetății a reinterpretat rețeta tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bucătarul Toma Cosmin, din Alba Iulia, nu încetează să surprindă urmăritorii de pe pagina sa de socializare, astfel pentru Ziua Națională acesta a postat un preparat mai special.

Toma, bucătarul Cetății a creat un preparat culinar aparte, o friptură de porc în elită în varză murată, servită cu 3 sosuri colorate în culorile drapelului național, albastru, galben și roșu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„La mulți ani Române! La mulți ani ROMÂNIA. Nu uita ce îți spune Toma bucătarul Cetății. Alba Iulia este locul unde s-a născut o Țară!….. Aici a dobândit România identitatea de care ne bucurăm astăzi…… Carne de porc friptă, învelită în varză murată făcută la grill servită cu trei sosuri (tricolore). Vă aștept la Alba Iulia”, a transmis Toma Cosmin, bucătarul Cetății Alba Carolina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea