Rămâi conectat

Sport

FOTO: fraţii Bogdan şi Radu Andone, iarăşi coechipieri! | „Cireşarii” de la Sportul Livezile au învins „Şoimii” din Ciumbrud, cu 6-1 (2-0)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Fraţii Bogdan şi Radu Andone au fost iarăşi coechipieri, fotbaliştii aiudeni îmbrăcând tricoului iubitei echipe a „cireşarilor”, Bogdan Andone Sportul Livezile 99Sportul Livezile, în partida din etapa a 4-a a Ligii a V-a, de pe „Aiudelul”, cu Şoimii Ciumbrud, câștigată cu 6-1 (2-0), patru dintre goluri fiind marcate de frații Andone.

*Duble frații Andone

Bogdan cu numărul 18 și Radu cu numărul 20 au fost motoarele ofensive ale „cireșarilor”, responsabilii cu creativitatea și fantezia. Radu a trimis în bară în minutul 10, din pasa lui Bogdan, care a Bogdan Andone Sportul Livezile 77deschis scorul în minutul 16. Mezinul a preluat ștafeta și a punctat în minutul 38, pentru o repriză atractivă, cu fotbal spectacol.

D. Man a făcut 3-0 în min. 54 și iarăși au ieșit la rampă frații Andone. Valoarea și-a spus cuvântul, Bogdan a punctat din nou în min. 60, iar Radu nu s-a lăsat mai prejos și a înscris în minutul 67 (după o pasă ideală furnizată de… Bogdan). Duca (Șoimii) a redus handicapul din penalty, însă în minutul 75, R. Costan a înscris pentru 6-1 (assist Radu).

*De pe „Național Arena”, pe „Aiudelul”

Din postura de lider al Ligii 1, Bogdan Andone a plecat sâmbătă searaBogdan Andone Sportul Livezile 55 de pe „Național Arena”, pentru a poposi în Liga a V-a Alba, pe „Aiudelul”, unde „cireșarii” au avut alături peste 200 de spectatori și o entuziastă galerie.

 

„Big brother” Bogdan, cel ce a cunoscut consacrarea la Rapid, sub comanda „legendei” Mircea Lucescu, dar şi în Cipru sau Ungaria este unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului aiudean din ultimele decenii, dar a acceptat provocarea de a juca alături de prieteni, un cuvânt greu de spus având prietenia cu Horațiu Han. Secundul lui „Şumi” a avut meci în Liga 1, pe Naţional Arena, cu Dinamo, s-a urcat în maşină şi a ajuns în urbea unde a copilărit. Bogdan (41 de ani) şi Radu (36 de ani) au fost fotbaliștii ce au strâns în jurul lor pasiunea pentru fotbal din Livezile.

Au evoluat echipele: Șoimii: D. Bucur – Mardale, An. Costan, Ov. Oniga, B. Andone, A. Sas, M. Moga, R. Man, S. Mif, R. Andone, D. Man; rezerve Hirsch, Olar, Ranca, Costan. Horhat, Fl. Boc. Antrenori Ioan Marina, Ștefan Szakacs.

Șoimii: Farkas – Vars, Lorinczi, F. Mureșan, A. Duca. M. Duca, E. Barbu, Zsigo, G. Nagy, Pascu, E. Bucur; rezerve: Borda, E. Iepure, Tudose, Botaș. Antrenor Leontin Iepure.

[nggallery id=1077]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea