FOTO: fraţii Bogdan şi Radu Andone, iarăşi coechipieri! | „Cireşarii” de la Sportul Livezile au învins „Şoimii” din Ciumbrud, cu 6-1 (2-0)

Fraţii Bogdan şi Radu Andone au fost iarăşi coechipieri, fotbaliştii aiudeni îmbrăcând tricoului iubitei echipe a „cireşarilor”, Bogdan Andone Sportul Livezile 99Sportul Livezile, în partida din etapa a 4-a a Ligii a V-a, de pe „Aiudelul”, cu Şoimii Ciumbrud, câștigată cu 6-1 (2-0), patru dintre goluri fiind marcate de frații Andone.

*Duble frații Andone

Bogdan cu numărul 18 și Radu cu numărul 20 au fost motoarele ofensive ale „cireșarilor”, responsabilii cu creativitatea și fantezia. Radu a trimis în bară în minutul 10, din pasa lui Bogdan, care a Bogdan Andone Sportul Livezile 77deschis scorul în minutul 16. Mezinul a preluat ștafeta și a punctat în minutul 38, pentru o repriză atractivă, cu fotbal spectacol.

D. Man a făcut 3-0 în min. 54 și iarăși au ieșit la rampă frații Andone. Valoarea și-a spus cuvântul, Bogdan a punctat din nou în min. 60, iar Radu nu s-a lăsat mai prejos și a înscris în minutul 67 (după o pasă ideală furnizată de… Bogdan). Duca (Șoimii) a redus handicapul din penalty, însă în minutul 75, R. Costan a înscris pentru 6-1 (assist Radu).

*De pe „Național Arena”, pe „Aiudelul”

Din postura de lider al Ligii 1, Bogdan Andone a plecat sâmbătă searaBogdan Andone Sportul Livezile 55 de pe „Național Arena”, pentru a poposi în Liga a V-a Alba, pe „Aiudelul”, unde „cireșarii” au avut alături peste 200 de spectatori și o entuziastă galerie.

 

„Big brother” Bogdan, cel ce a cunoscut consacrarea la Rapid, sub comanda „legendei” Mircea Lucescu, dar şi în Cipru sau Ungaria este unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului aiudean din ultimele decenii, dar a acceptat provocarea de a juca alături de prieteni, un cuvânt greu de spus având prietenia cu Horațiu Han. Secundul lui „Şumi” a avut meci în Liga 1, pe Naţional Arena, cu Dinamo, s-a urcat în maşină şi a ajuns în urbea unde a copilărit. Bogdan (41 de ani) şi Radu (36 de ani) au fost fotbaliștii ce au strâns în jurul lor pasiunea pentru fotbal din Livezile.

Au evoluat echipele: Șoimii: D. Bucur – Mardale, An. Costan, Ov. Oniga, B. Andone, A. Sas, M. Moga, R. Man, S. Mif, R. Andone, D. Man; rezerve Hirsch, Olar, Ranca, Costan. Horhat, Fl. Boc. Antrenori Ioan Marina, Ștefan Szakacs.

Șoimii: Farkas – Vars, Lorinczi, F. Mureșan, A. Duca. M. Duca, E. Barbu, Zsigo, G. Nagy, Pascu, E. Bucur; rezerve: Borda, E. Iepure, Tudose, Botaș. Antrenor Leontin Iepure.

Dan HENEGAR

1 comentariu

CRISTI P. 5 octombrie 2015 at 8:24

Joc frumos, atmosfera frumoasa … felicitari. Inteleg ca a dat tulburelul, dar peste „200” de spectatori domnilor ziaristi, nici daca adaugam jucatorii cele doua loturi, arbitri, presa … nu au fost (SE POATE VEDEA SI IN FOTOGRAFII)! In rest, totul la superlativ.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...