FOTO VIDEO| Cu parapanta pe cerul albastru și senin. Bogdan Oprea, instructor de parapantă: ,,Condițiile meteo sunt foarte bune…tot felul de piloți sunt la zbor”

Paul Voicu - Primar 2020

pantaUn sport care promovează înfrângerea fricilor și curajul de a avea parte de o experiență unică în viața oricărui practicant a ,,luat cu asalt” cerurile noastre senine.

Este vorba despre parapantism, iar locul său de desfășurare este departe de orice problemă, stres și grijă din viața oricărui om, la sol.

ELIT

Bogdan Oprea, instructor de parapantă la Clubul Sportiv ,,The Raven” Alba: ,,În acest moment ne aflăm la Clopotiva, județul Hunedoara. În acest weekend, se organizează un eveniment de parapantă, în sensul că vremea este foarte bună și iubitorii acestui sport au ieșit în număr mare la zbor. Avem un club destul de mare în Alba Iulia, suntem foarte mulți piloți care vin în zona Clopotiva la zbor. Condițiile meteo sunt foarte bune, se poate zbura, după cum bine vedeți, sunt foarte multe aripi în aer, se poate zbura practic de dimineața până seara. Tot felul de piloți sunt la zbor: începători, tandem, zburători cu experiență.
Zona este una deosebită și foarte bine organizată.”

Mihail David - 2020

Parapantismul este un sport de competiție dar și unul de agrement, ce începe să câștige teren și în România, datorită ușurinței însușirii tehnicilor de zbor. La fel ca la un avion, lansarea și aterizarea se efectuează pe direcția vântului.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...