Rămâi conectat

Sport

Foto: Fotbalistul Eduard Schuller (FC Unirea Alba Iulia) cumpărat de Fortuna Brazi prin licitaţie la „Mica publicitate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Transfer istoric: vânzarea lui Eduard Schuller la Fortuna Brazi de către FC Unirea Alba Iulia, prin intermediul administratorului judiciar, s-a produs astăzi, divizionara secundă încasând suma de 30.000 de euro plus TVA. La licitaţie a participat doar Florin Vulturar, reprezentantul echipei prahovene şi acesta arătându-se suprins de modul cum s-a realizat transferul. „Mi s-a părut foarte ciudat şi inedit, dar asta este procedura. Este posibil ca fotbalistul să valoreze mai mult, dar am profitat de situaţie. Jucătorul va fi împumutat până la vară, dar acum va pleca în Antalya unde Fortuna efectuează un cantonament centralizat„, a spus Florin Vulturar.

Florinel Oprinca a dat un anunţ la „mica publicitate” prin care anunţa că marţi, 12 februarie, se va desfăşura licitaţia „pe bază de oferte de preţ” a jucătorului Schuller Eduard Georg. Obligată de intrarea în insolvenţă (până în jurul datei de 20 februarie va trebui finalizat planul de reorganizare al societăţii, adică strategia de achitare a datoriilor societăţii, menţionate în tabelul definitiv de creanţe), FC Unirea Alba Iulia a trebuit să bifeze transferurile prin această modalitate, şi cedarea lui Ionuţ Stan la FC Vaslui urmând să se desfăşoare în acelaşi mod. „Ne-au obligat legea şi creditorii să procedăm în acest mod. A trebuit să respectăm şi reglementările sportive şi cele legate de licitaţie”, a apreciat Florinel Oprinca (55 ani), administratorul judiciar.

*”Bine că am reuşit să plec, restul…”, a afirmat Schuller

Sunt bucuros că am reuşit să plec, că s-a rezolvat iar în următoarele zile o să se clarifice totul„, a declarat astăzi Eduard Schuller, care a devenit un caz în fotbalul românesc. Tânărul fotbalist este uimit de turnura luată de transferul său, atât de mediatizat. „Nu mă aşteptam să se ajungă la asemenea ecouri, atâtea comentarii. Aceasta este procedura, s-au spus multe păreri, dar eu n-aş vrea să comentez prea mult. Eu rămân cu ideea că mi-am dorit să plec şi asta contează. Restul…„, a  conchis jucătorul ajuns deja un subiect de rezonanţă naţională. Păstrând proporţiile, ţinând cont de dezastrul din fotbalul lui Mitică, la o scară mai mică se va vorbi în timp de cazul Schuller aşa cum se utilizează acum sintagma „legea Bosman”

*Schuller a refuzat Liga a 3-a

Cu toate că a parafat contractul cu divizionara terţă Fortuna Brazi, internaţionalul Eduard Schuller nu va juca în retur sub comanda lui Eduard Iordănescu. Talentatul apărător a refuzat să evolueze în Liga a 3-a şi formaţia prahoveană îi caută o altă destinaţie, într-un eşalon superior. „A fost o condiţie pusă de mine să joc până în vară altundeva, să fiu împrumutat 6 luni”, a spus Schullert După toate probabilităţile, puternicul fundaş va fi împrumutat, interesate fiind prim-divizionarele „U” Cluj Napoca şi Gloria Bistriţa, altă pistă de luat în seamă fiind şi FCM Tg. Mureş. De asemenea, săptămânile viitoare se va aplica acelaşi tratament şi în cazul transferului lui Ionuţ Stan la FC Vaslui.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea