FOTO| Florea Grup se extinde la nivel național. A inaugurat o fabrică de pavaje la Ploiești

Florea Grup a dorit să sărbătorească ieri după-masa inaugurarea ,,Petra Pavaje” din Ploiești, postând următorul mesaj pe rețelele de socializare:

,,Investiția în acest proiect depășește 10 milioane Euro. Capacitatea fabricii este de 6000 mp zilnic. Această investiție dublează așadar producția companiei, care, împreună cu fabrica din Alba Iulia, va însuma o capacitate totală de 12000 mp zilnic. Tehnologia folosită este de ultimă generație și este dezvoltată în colaborare cu producători de top din Germania. Fluxul tehnologic este integral automatizat, pentru a asigura o calitate optimă a produselor.

ELIT

Platforma industrială se întinde pe o suprafață de 60.000 mp și va oferi 70 de locuri de muncă.
În cadrul fabricii va fi inaugurat, de asemenea, un Show Room de peste 5.500 mp, cel mai mare de acest gen din țară. Zona va oferi soluții estetice și practice pentru amenajările exterioare, clienților fiindu-le mult mai ușor să interacționeze vizual și tactil cu produsele. Show Room-ul va fi deschis non-stop în scopul vizitării.

Strategia de dezvoltare a Florea Grup urmărește trendul pieței. Industria construcțiilor este în expansiune, iar consumatorii români realizează tot mai mult avantajele unei amenajări cu pavaje. Totodată, se înregistrează o efervescență mărită în segmentul lucrărilor publice. Cererea este așadar tot mai mare, noua fabrică urmând să răspundă atât cerințelor persoanelor fizice, cât și ale dezvoltatorilor imobiliari și constructorilor de infrastructură rutieră. Toate produsele au garanție 5 ani și vor fi însoțite de certificări CE și ISO.

Mihail David - 2020

„În cei aproape 25 de ani de activitate, am învățat că dezvoltarea unei afaceri trebuie să fie treptată, iar deciziile să fie calculate. Extinderea la nivel național vine într-o etapă de maturitate a companiei, când suntem convinși că experiența și know how-ul în domeniu ne pot asigura competitivitatea în această industrie. Fabrica va servi ca un hub deschis de inovație, unde vom lucra strâns cu colaboratorii și clienții noștri pentru a găsi cele mai bune soluții pentru proiectele lor.” – declară Marcel Florea, director general.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...