Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| FLAGRANT în Constanța, cu ajutorul polițiștilor BCCO Alba. Aproape 11 kilograme de droguri descoperite de oamenii legii

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| FLAGRANT în Constanța, cu ajutorul polițiștilor BCCO Alba. Aproape 11 kilograme de droguri descoperite de oamenii legii

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict a doi bărbați, bănuiți de operațiuni cu droguri de risc. Cei doi au fost reținuți.

La data de 16 martie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au surprins, în flagrant delict, doi bărbați, de 37, respectiv 51 de ani, imediat după ce aceștia ar fi primit, printr-o firmă de curierat, două colete ce conțineau o cantitate de aproximativ 11 kilograme de cannabis. Substanțele interzise proveneau din Spania, iar acțiunea a fost desfășurată în municipiul Fetești, județul Ialomița.

Ulterior, polițiștii din cadrul B.C.C.O. Constanța au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite 38 de cartușe cu bile de cauciuc, semințe de cannabis, precum și dispozitive electronice și bunuri cu valoare probatorie.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi bărbați, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de introducerea în țară, precum și importul ori exportul de droguri de risc, fără drept și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, fără drept.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune au participat polițiștii B.C.C.O. București, B.C.C.O. Ploiești, B.C.C.O. Alba-Iulia și jandarmi din cadrul structurilor teritoriale din București și Prahova.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 64.000 lei și sute de verificări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 64.000 lei și sute de verificări În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea