Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO Fete frumoase și băieți harnici în echipa PLR Alba. Campanie stradală pentru susținerea lui Tăriceanu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PLR Alba36Călin Popescu Tăriceanu are o echipă perseverentă în Alba, care face tot posibilul să îi facă cunoscută candidatura la alegerile prezidențiale. Afișe cu imaginea candidatului sunt lipite zilnic în județ, dar atenție, doar în locurile special amenajate, conform prevederilor legale. 

”Lipim afișe doar pe panourile special amenajate, nu pe stâlpi, pe spații care aparțin administrațiilor publice sau peste afișele celorlalți candidați”, a precizat un simpatizant.

Membrii organizației de tineret PLR Alba nu au mai făcut politică, iar când au fost întrebați de ce au ales echipa lui Tăriceanu au răspuns: ”A fost cel mai bun premier al României din perioada postdecembristă. Singurul care i-a ținut ”piept” lui Traian Băsescu. Alături de el România a avut parte de cea mai mare creștere economică din istorie”.

Afișele electorale sunt simple: președintele Senatului apare zâmbitor, pe un fond albastru, fiind îmbrăcat cu un costum de culoare neagră, cămașă albă și cravată mov. Afișul conține doar numele candidatului și sloganul, ”De partea ta”. Afișele au fost lipite în toate orașele din Alba și în împrejurimi.

Dacă va fi ales președinte Călin Popescu Tăriceanu promite că va face din România a 7-a putere a Uniunii Europene. Acest deziderat nu a fost ales întâmplător, România fiind al şaptelea stat ca populaţie şi suprafaţă din Uniunea Europeană, astfel că ţară noastră ar trebui să îşi propună să devină cea de-a şaptea forţă economică din Europa, crede Tăriceanu.

La alegerile prezidențiale, Călin Popescu Tăriceanu candidează independent, dar susținut de Partidul Liberal Reformator. Acesta se află pe poziția a 13-a pe buletinul de vot.

[nggallery id=2411]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea