Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Festivitatea de început de an școlar 2023-2024 la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Festivitatea de început de an școlar 2023-2024 la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia

Astăzi, pe data de 11 septembrie 2023, Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia a sărbătorit festivitatea de început de an școlar pentru anul 2023-2024.

 

Acest eveniment reprezintă un moment important atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice, marcând debutul a 36 de săptămâni de cursuri și cinci perioade de vacanță planificate pentru acest an școlar.

Citește și: CALENDAR BACALAUREAT 2024: Când vor avea loc probele examenului de maturitate

Vacanța de iarnă, programată să dureze două săptămâni, între 23 decembrie 2023 și 7 ianuarie 2024, este un moment așteptat cu nerăbdare de mulți elevi. Aceasta coincide cu sărbătorile de iarnă și oferă șansa de a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni, precum și de a se bucura de spiritul sărbătorilor.

După revenirea din vacanța de iarnă, elevii se vor pregăti pentru vacanța de primăvară, care va avea loc între 27 aprilie și 7 mai 2024. Această vacanță reprezintă un moment excelent pentru activități în aer liber și explorarea intereselor personale, contribuind la dezvoltarea armonioasă a elevilor.

Citește și: BACALAUREAT 2023: Modele de SUBIECTE și BAREME din anii trecuți la română matematică și disciplina la alegere pentru elevii de clasa a 12-a: 2022, 2021

Finalul anului școlar 2023-2024 aduce cu el mult așteptata vacanță de vară, care se va întinde pe o perioadă generoasă de șase săptămâni, începând cu 22 iunie și încheindu-se pe 8 septembrie 2024. Această lungă perioadă de vară oferă timp pentru relaxare, călătorii, activități recreative și, nu în ultimul rând, pentru pregătirea pentru viitorul an școlar.

Este important de menționat că elevii din clasa a XII-a zi, a XIII-a seral și frecvență redusă, precum și cei din clasa a VIII-a, vor avea o durată mai scurtă a anului școlar, de 34 de săptămâni, respectiv 35 de săptămâni. Aceștia se pregătesc pentru momente cruciale din viața lor școlară, cum ar fi examenele de bacalaureat sau admiterea la liceu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificare la etapa națională a olimpiadei de religie. Alții trei au obținut locul II și o mențiune. Citește și: FOTO Săptămâna Verde la Grădinița ,,Dumbrava minunată” din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea