Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Festivalul ”Moto Rock” desfășurat la Cugir a mobilizat peste 100 motocicliști din țară și străinătate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 100 de motocicliști veniți din toate colțurile țării, dar și din Germania și Ungaria au luat parte la cea de-a doua ediție a Festivalului ,,MOTO ROCK”, eveniment desfășurat timp de 3 zile la Cugir.

Dupa ce au facut un tur pe strazile orasului, cu motoarele turate la maximum, motociclistii s-au indreptat spre o locatie situata pe Raul Mare, (kilometrul 3,5), ntr-un cadru natural de exceptie ,locul ales special de catre Asociatia ,,Lupii Sigidavei” condusa de Bogdan Suciu. pe timpul manifestarii au avut loc concursuri cu premii, cateva manufacturate chiar de catre membrii asociatiei.

Cei peste 500 de spectatori prezenti la activitatea lupilor au asistat la mai multe concerte sustinute de formatiile: ,,Krepuskul”, ,,STARDUST”, ,,Gothik”, ,,Mexxt Band” si solistul Cosmin Pienariu, dar si la focul de tabara presarat cu muzica folk.

,,Urmatoarea si printre cele mai importante actiuni ale noastre va fi de participare la ecologizarea unor zone ale orasului la care sunt invitati sa participe toti membrii asociatiei”, ne-a declarat Bogdan Suciu. (C.P.)

[nggallery id=2470]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RMGC a cerut Agenției Naționale pentru Resurse Minerale prelungirea licenței de exploatare a aurului de la Roșia Montană

Unirea Ziarul

Publicat

în

RMGC a cerut Agenției Naționale pentru Resurse Minerale prelungirea licenței de exploatare a aurului de la Roșia Montană Canadienii de la Gabriel Resources nu renunță la ideea de a exploata zăcământul minier de la Roșia Montană, chiar dacă au pierdut procesul prin care solicitau daune de peste 6 miliarde de dolari Statului Român pentru neavizarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea