Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Festivalul Cetăţilor Dacice de la Cricău: Elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Ighiu au obținut locul I la concursul de istorie pentru copii „Pui de dac”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Festivalul Cetăţilor Dacice de la Cricău: Elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Ighiu au obținut locul I la concursul de istorie pentru copii „Pui de dac”

Elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Ighiu, județul Alba, au reușit să obțină locul I la concursul de istorie pentru copii „Pui de dac”.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul prestigiosului festival al Cetăților Dacice de la Cricău, oferindu-le elevilor oportunitatea de a-și demonstra cunoștințele și abilitățile în domeniul istoriei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Concursul „Pui de dac” a reunit elevi pasionați de istorie din diferite școli din întreaga țară. Competiția a avut ca scop promovarea și încurajarea interesului pentru istorie, încurajându-i pe copii să învețe despre trecutul nostru și să își dezvolte abilitățile de cercetare și prezentare.

Elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Ighiu s-au remarcat prin dedicarea și efortul lor de a-și pregăti prezentarea și răspunsurile la întrebările complexe ale juriului. Îndrumați cu pricepere de profesorul de istorie Voina Gabriela, elevii au dovedit că sunt bine pregătiți și pasionați de subiect.

Sperăm că această performanță remarcabilă va inspira și alți elevi să își urmeze pasiunile și să caute excelența în domeniile care îi fascinează.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea