Rămâi conectat

Actualitate

FOTO. Familia din Blaj, fără concedii și weekenduri libere, care înfrumusețează evenimentele și viața celor din jur. ”Casa Florilor” și ”Maria”, două florării crescute din pasiune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atunci când te dedici întru totul în ceea ce faci, există cu siguranță reversul medaliei. Asta poate spune Lucian și Bianca, o familie din Blaj, care de șase ani se ocupă cu migală de un business care le fac viața mai frumoasă atât lor, cât și celor din jur. Cei doi au deschise în oraș două florării cochete și un magazin de vestimentații de gală, mult apreciate de blăjeni și nu numai. Deși au pornit neîncrezători în succesul afacerii, după multă muncă și implicare astăzi au ajuns să se bucure de o mulțime de clienți fideli.

Am înființat SC Bouquet Art SRL în anul 2011 după ce am ezitat mai bine de un an să o facem. Soția, Bianca, era la acea vreme angajată la o altă societate cu alt obiect de activitatate, unde a și rămas până în 2015 deoarece cu toate ca era recunoscută ca un talent în design floral avea acea teamă de a nu reuși cu florăria proprie”, povestește Lucian, contactat de ziarulunirea.ro și întrebat de business-ul pe care-l conduce.

Astfel, cei doi au deschis prima Florărie, ”Casa Florilor” în octombrie 2011, iar pe cea de-a doua, ”Maria”, în vara anului 2014.

Din dorința de a oferi servicii complete pentru evenimente am deschis „Art&Style” magazin specializat pe vestimentație de gala: rochii de mireasă și gală, costume pentru miri, cămăși, accesorii. A presta servicii în domeniul floral cât si cel al evenimentelor ne-a privat în tot acești ani de concediu si chiar și de weekenduri. Am încercat sa fim cât mai originali si prin aceasta am reușit și să câștigăm o parte din iubitorii florilor, a bărbaților care știu că o floare dăruită unei persoane dragi face mai mult decât o mie de cuvinte”, a mai spus Lucian.

Este neîndoielnic faptul că un domn adevărat are numeroase ocazii de-a lungul unui an să trimită sau să dăruiască personal flori. Dacă nu există inspirația pentru alegerea florilor, cromatica, mesajul pe care îl transmit florile prin frumusețea lor către iubite, mame și soții, ideile vă vin mai ușor vizitând „Casa Florilor”, florăria familiei fără weekenduri și concedii …

În ceea ce privește astfel de gesturi elegante pe care vrei să le faci către o prietenă, o rudă sau către colegele de birou și alte colaboratoare profesionale, mesajul care însoțește cadoul floral poate fi o chestiune complicată. Dar n-ai de ce să îți faci griji, ei sunt aici și te scot din impas! Pentru că suntem (încă) la începutul primăverii, iar pământul se îmbracă în mii și mii de flori colorate. Prin urmare, am adunat pentru voi o „colecție” specială de flori, de la membrii unei familii pasionată de floristică, a căror pasiune pentru flori nu face altceva decât să îi lași să te inspire.

[nggallery id=3755]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea