Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Expoziție cu patru mari BRANDURI AUTO,în weekend-ul 18-20 mai 2018, la Alba Iulia, în Șanțurile Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pasionații de mașini au ocazia să admire cele 4 mărci importante Hyundai, Fiat, Ford și Mitsubishi, toate la dealer-ul autorizat Mecatronics din Alba Iulia.

NOU ÎN ALBA IULIA : MECATRONICS  VĂ OFERĂ ȘI  MARCA FORD, INCLUSIV RENUMITUL MODEL ECOSPORT. Vino și profită de ofertele promoționale la acest târg, niciodată nu este un timp mai bun ca PREZENTUL .

Șanțurile Cetății sunt invadate în acest weekend de autoturisme noi de toate felurile. Evenimentul provoacă amatorii de mașini să admire cele mai noi modele ale mărcilor Hyundai, FIAT, Mitsubishi și Ford. Ai de unde alege, doar să fii prezent! Citește și: Târgul Gustos de Alba, în 18 – 20 mai 2018: Eveniment de promovare a producătorilor autohtoni și concursuri pe teme culinare

Expoziția pune accentul pe promovarea autoturismelor care au la bază noile tehnologiii. Evenimentul va căuta să integreze toate aspectele mobilității, fiind expuse tehnologii pe care industria auto le propune pentru reducerea poluării, dar și servicii și furnizori pentru servicii de mobilitate.

Așadar, „spectacolul auto” se adresează atât specialiștilor din industrie și profesioniștilor de pe piață, cât și publicului larg sau pasionaților din domeniul auto.

[nggallery id=5618]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea