Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FOTO: Expoziţie “Atelier de toamnă veselă”, în Centrul Comercial Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Elevii cu cerinţe educative speciale din cadrul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Alba Iulia au realizat o serie de obiecte, desene şi colaje cu materiale din natură specifice acestui anotimp de toamnă, pe care au dorit, printr-o expoziţie, să le arate membrilor comunităţii din care ei fac parte. Astfel, în Centrul Comercial Alba Mall, poate fi admirată, în perioada 26 octombrie – 2 noiembrie 2012,  expoziţia intitulată sugestiv “Atelier de toamnă veselă”.

 „Plecând de la premisa că se pot obţine lucruri deosebite îmbinând elemente pe care ni le oferă natura cu atâta generozitate (seminţe, frunze, flori, piatră, lemn,etc), cu cele obţinute prin reciclarea deşeurilor am încercat să conştientizăm totodată necesitatea gestionării chibzuite a resurselor pe care Pământul ni le-a pus de-a lungul  timpului la dispoziţie.În sprijinul acestei idei am demarat un proiect în care imaginaţia creatoare a copilului să poată fi valorificată în activităţi menite să-i stimuleze simţul practic, estetic, dar şi formarea unei atitudini ecologice active şi responsabile care să permită manifestarea unei conduite adecvate în relaţia cu mediul,  prin acţiuni concrete de refolosire a deşeurilor colectate”, a transmis prof. Daniela Cristian, consilierul educativ al Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă din Alba Iulia.

 Evenimentul este organizat de Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă din  Alba Iulia în colaborare cu Centrul Comercial Alba Mall.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi reguli pentru obținerea pașaportului: Ce prevede noua lege adoptată de Camera Deputaților

Bogdan Ilea

Publicat

în

Noi reguli pentru obținerea pașaportului: Ce prevede noua lege adoptată de Camera Deputaților Marți, 14 mai 2024, Plenul Camerei Deputaților a adoptat un proiect de lege care revizuiește condițiile pentru eliberarea pașaportului simplu temporar. Conform noilor reguli, acest tip de pașaport va putea fi emis doar în situații speciale. În cursul zilei de marți, 14 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea