// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: ex-uniristul Nicuşor Stanciu (Steaua) face reclamă la o celebră firmă producătoare de ceasuri

Nicusor Stanciu Steaua 11Fostul unirist Nicuşor Stanciu, fotbalist care va împlini 21 de ani în 7 mai, a făcut recent reclamă, alături de alţi colegi de la echipa de club Steaua, la o celebră firmă producătoare de ceasuri.

Impresarul Anamaria Prodan, soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf a parafat un angajament, pentru 6 luni, cu o cunoscută firmă de ceasuri din lume, doar pentru promovarea brandului în ţară. Pentru Anamaria Prodan au făcut reclamă Lukasz Szukala, Adi Popa, Nicuşor Stanciu, Lucian Filip şi Paul Parvulescu. Gazeta Sporturilor scrie că niciun jucator nu a primit bani pentru aceste reclame. Respectivii fotbalişti au participat la mai multe şedinţe foto pentru promovarea ceasurilor respective.

La shootingul foto, AnaMaria Prodan împreună cu Lukasz Szukala, Paul Pîrvulescu, Adi Popa, Nicușor Stanciu și Lucian Filip au pozat pentru o reclamă la Guess, importantă firmă de ceasuri și bijuterii.

Nicusor Stanciu 1Venit vara trecută în „Ghencea, Nicuşor Stanciu, unul dintre cei mai promiţători jucători ai campioanei, Nicușor Stanciu s-a aflat într-o postură inedită: “Sînt fericit și mândru! Am muncit mult să ajung aici. Sunt imaginea unui brand internaţional şi este minunat”, a declarat acesta din urmă pentru fanatik.ro.

Nicuşor Stanciu a fost vândut de dispăruta Unirea Alba Iulia în 2011 pentru suma de 224.000 de euro şi este cotat în acest moment pe transfermarkt.de la 1,8 milioane euro. În actualul sezon, cel mai bun din carieră, a bifat 25 de meciuri a înscris 5 goluri şi a oferit 6 pase decisive. FC Vaslui a încasat 700.000 de euro vara trecută pentru fotbalistul lansat de gruparea din Cetatea Marii Uniri.

 

Dan HENEGAR

2 Răspunsuri la FOTO: ex-uniristul Nicuşor Stanciu (Steaua) face reclamă la o celebră firmă producătoare de ceasuri

  1. dorel 16.04.2014 la 11:59

    degeaba ai bani daca n-ai educatie, a se vedea doamna din poza, aia cu mopu de spalat wc-ul in loc de freza, manelista vulgara si parvenita

  2. Horea 16.04.2014 la 12:00

    „Gazeta Sporturilor scrie că niciun jucator nu a primit bani pentru aceste reclame”

    E de inteles atunci unde s-au dus banii. Unele (prodance) nu se mai satura.