Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Eveniment inedit la IPJ Alba: O tânără polițistă a lansat un volum de poezii cu ocazia Zilei Poliției Române

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marina Cristiana, o tânără polițistă din județul Alba, a lansat un volum de poezii, „Robi ai aceluiași păcat”, cu ocazia Zilei Poliției Române.

”Dă-i voie luminii să treacă prin zid
Și lasă tainica tristețe deoparte,
Sunt atâția oameni de cutreieră-n vid
Te rog, tu de ei, stai deoparte”

Sunt câteva din versurile așternute pe hârtie de Marina, o tânără polițistă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Marina a ales să lanseze volumul de poezii ”Robi ai aceluiași păcat” de Ziua Poliției Române.

Am vorbit azi după lansare cu Marina, care mi-a spus că și-a dorit dintotdeauna să devină polițist și că iubește în egală măsură profesia și poezia.

La Mulți Ani polițiștilor! La Mulți Ani Poliția Română!”, a transmis Corpul Național al Polițiștilor, prin intermediul paginii de socializare.

Un moment organizat cu prilejul Zilei Poliției Române, la sediul inspectoratului, a fost prezentarea volumului de poezie ”Robi ai aceluiași păcat”, scris de colega noastră, Marina Cristiana Rad.

Îndrăgostită de Eminescu, Minulescu și Bacovia și-a încercat penița din vremea adolescenței dar a ales să devină polițist criminalist. Încurajată de colegi și familie a continuat să scrie, iar, cu sprijinul Organizației Teritoriale a Corpului Național al Polițiștilor Alba, creația sa a văzut lumina tiparului.

”Marina este unul dintre oamenii care astăzi, în această zi specială, vă pune sufletul ei în palmă. Vă mulțumesc pentru că ați încurajat-o în acest demers și o felicit că ne oferă un crâmpei de trăiri adevărate”, a precizat doamna profesor Daniela Floroian, de la Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga”, cea care a prefațat volumul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea