Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO Elevii clasei a XII-a și-au luat rămas bun de la Colegiul Economic din Alba Iulia. Șefa promoției, Claudia Leba, a primit diplomă de excelență

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Economic Alba Iulia76Elevii clasei a XII-a de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia și-au luat rămas bun de la instituția în care au învățat timp de patru ani. Marți, în curtea școlii, a avut loc un eveniment festiv, la care au fost premiați profesori și elevi merituoși. Șefa Promoției 2015, Claudia Florina Leba, a primit o diplomă de excelență.

Elevii au venit organizați, din clase, în curtea școlii, fiind așteptați cu celebrul cântec „Gaudeamus igitur”, intonat mai ales la ceremoniile de absolvire. Clasa a XII-a a predat ”cheia” colegilor din clasa a XI-a.

Cu nostalgie și cu bucurie că i-a avut elevi, directorul Dan Anca a ținut să le transmită să nu uite de profesorii care i-au meditat, precizând că îi așteaptă, cu drag, în 2025, la întâlnirea de 10 ani.

”O nouă generație își încheie cei patru ani – extrem de rodnici, frumoși, de care sper, cu drag, vă veți aduce aminte. De vineri, voi, Generația 2015 veți fi istorie pentru acest colegiu. O istorie frumoasă, scrisă, cu rezultate, trofee, premii, la concursuri și olimpiade. Ați purtat cu cinste, acolo unde ați fost prezenți, numele de economiști sau de marțieni. Vă felicit și mă bucur că v-am fost profesor. În cei patru ani ați trecut prin mâinile mele, la ora de istorie. Sunteți unici și de aceasta mă bucur că am fost alături de voi. Ca și director sunt mândru de ceea ce ați realizat în acești patru ani. Două lucruri vă cer, acum, la despărțire: să nu uitați de acest colegiu, să fiți mândri că ați fost economiști; să vă amintiți cu drag de profesori, să vă respectați și de acum înainte diriginții și profesorii care i-ați avut la clasă. Iar pentru voi, generațiile care stați să veniți, luați exemplul de la cei care azi încheie într-un mod frumos cei patru ani de liceu. Pentru voi, Generația 2015, o să vă semnez astăzi, în alb, un bilet de voie care are valabilitate 10 ani, adică ne vom revedea în iunie 2025, sper, frumoși, cu realizări în plan profesional, de care să ne povestiți cu drag. Vă salut și vă respect, Promoția 2015”, a precizat Dan Anca.

Au fost premiați toți elevii care au obținut rezultate la concursurile și olimpiadele școlare din acest an.

Economic Alba Iulia15Cu media 9,81, Claudia Florina Leba, din clasa a XII-a B, este șefa Promoției 2015

Eforturile depuse în cei patru ani i-au adus elevei Claudia Leba o diplomă de excelență, respectul și aplauzele câtorva sute de colegi. Ea a precizat că ultimul sunet al clopoțelului îi aduce aminte, cu nostalgie, de prima zi de școală și de parcursul anilor de liceu. Eleva a mulțumit colegilor și deopotrivă profesorilor care le-au oferit exemple morale și i-au pregătit pentru viața pe care o vor înfrunta acum, când sunt oameni mari.

Evenimentul s-a încheiat cu tradiționalul schimb de clase între elevii de XI-a și cei din an terminal. Elevii care, în curând, vor susține examenul de Bacalaureat și-au luat rămas bun de la instituția unde au învățat și se pregătesc pentru festivitatea de absolvire ce va avea loc miercuri la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

[nggallery id=527]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bătaie în Parlamentul României: Deputatul Florin Roman, lovit cu un genunchi în nas de fostul ministru Dan Vîlceanu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bătaie în Parlamentul României: Deputatul Florin Roman, lovit cu un genunchi în nas de fostul ministru Dan Vîlceanu Bătaie în Parlamentul României: Deputatul liberal Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu (deputat neafiliat, fost PNL) că l-a „agresat fizic” și că „în mod golănesc” l-a lovit cu genunchiul în nas. Liderul PNL și președintele Senatului, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea