Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Elevi și profesori de la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia, la un schimb cultural internațional în Suedia și Danemarca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O delegație formată din 4o de elevi și profesori de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia participă, în perioada 20-25 martie, la un schimb cultural internațional de experiență la instituții de învățământ din Suedia și Danemarca.

Cu această ocazie, delegația din Alba Iulia vizitează mai multe obiective turistice din cele două țări scandinave, dar și licee de stat la care finanțarea per elev este de 10.000 de euro. Elevii primesc laptop gratuit, au săli de lucru individuale, aparate de fitness în aer liber sau în interior, cofetărie și cantină, în vreme ce dascălii beneficiază de săli de recreere. Spre exemplu, la Malmo, în Suedia, primăria finanțează masa de prânz a elevilor.

Schimbul cultural internațional de experiență al elevilor de la Colegiul ”HCC” este susținut de Kronospan Sebeș, Jidvei, STP, Primăria Alba Iulia, Solina Grup, Allegria Resort și Lamacos Construct.

Elevii Colegiului HCC din Alba Iulia au participat, constant, în ultimii ani, la schimburi culturale internaționale.

Revenim cu mai multe detalii după finalizarea vizitelor.

[nggallery id=5330]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea