// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO. Elevi și profesori de la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia, la un schimb cultural internațional în Suedia și Danemarca

O delegație formată din 4o de elevi și profesori de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia participă, în perioada 20-25 martie, la un schimb cultural internațional de experiență la instituții de învățământ din Suedia și Danemarca.

Cu această ocazie, delegația din Alba Iulia vizitează mai multe obiective turistice din cele două țări scandinave, dar și licee de stat la care finanțarea per elev este de 10.000 de euro. Elevii primesc laptop gratuit, au săli de lucru individuale, aparate de fitness în aer liber sau în interior, cofetărie și cantină, în vreme ce dascălii beneficiază de săli de recreere. Spre exemplu, la Malmo, în Suedia, primăria finanțează masa de prânz a elevilor.

Schimbul cultural internațional de experiență al elevilor de la Colegiul ”HCC” este susținut de Kronospan Sebeș, Jidvei, STP, Primăria Alba Iulia, Solina Grup, Allegria Resort și Lamacos Construct.

Elevii Colegiului HCC din Alba Iulia au participat, constant, în ultimii ani, la schimburi culturale internaționale.

Revenim cu mai multe detalii după finalizarea vizitelor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419