Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Elevi care fac cinste Colegiului Militar din Alba Iulia: Premiul III și o mențiune, pentru două eleve, la Concursul Național „Historia Magistra Vitae”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Elevi care fac cinste Colegiului Militar din Alba Iulia: Premiul III și o mențiune, pentru două eleve, la Concursul Național „Historia Magistra Vitae”

Două eleve a Colegiului Militar din Alba Iulia fac cinste instituției cu rezultatele remarcabile obținute la Concursul Național „Historia Magistra Vitae”. Cele două eleve, coordonate de profesorul de istorie Dan Anca, au obținut premiul III și o mențiune.

Absolventa Vivian Maftei a obţinut Premiul III la Concursul Naţional „Historia Magistra Vitae”, organizat online de Societatea de Ştiinţe Istorice din România, filiala Iaşi.
Colega ei, absolvent Andra Cerniavschi a obţinut Menţiune.

Concursul a fost organizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi şi cu Facultatea de Istorie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi şi a fost conceput pentru a răspunde aşteptărilor elevilor pasionaţi de istorie, remarcându–se prin amploarea conţinuturilor, dar şi prin competenţele pe care elevii le–au demonstrat.

Cele două eleve absolvente au fost coordonate de profesorul de istorie Dan Anca.

Felicitări, urmați-vă în continuare pasiunea pentru istorie și în academiile militare!”, au transmis reprezentanții paginii de socializare a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene

Unirea Ziarul

Publicat

în

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene Este un truism că o economie dezvoltată, așa cum ne asigură autoritățile că are județul Alba, ca să fie sănătoasă, trebuie susținută de o componentă serioasă de cercetare – dezvoltare, inovare. Or cercetarea și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea