Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Eleva de ZECE CURAT de la HCC Alba Iulia, la Bacalaureatul 2022. Unde își dorește Ana-Maria să studieze la facultate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Eleva de ZECE CURAT de la HCC Alba Iulia, la Bacalaureatul 2022. Unde își dorește Ana-Maria să studieze la facultate

Bacalaureatul 2022 a luat sfârșit în mod oficial astăzi, 1 iulie, cu afișarea notelor finale.

Ana-Maria Lup, elevă a Colegiului „Național Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, a obținut media de zece curat în acest an, în urma rezolvării contestațiilor.

Într-un interviu acordat ziarulunirea.ro, Ana-Maria a vorbit despre performanța sa, cât și despre planurile sale de viitor.

„Examenul de bacalaureat a fost, pentru mine, cel mai important examen susținut până acum, dar nu l-am perceput ca fiind unul dificil, având în vedere că m-am pregătit temeinic pe toată perioada liceului.

Subiectele au fost accesibile, ușor de parcurs, nu mi-au creat probleme, însă consider că au fost grade diferite de dificultate în funcție de materie.”, a transmis tânăra, pentru ziarulunirea.ro.

Mai mult, eleva a povestit și despre drumul său către succes în toți anii de liceu, precum și facultatea la care aspiră să studieze.

„În fiecare an am avut media generală foarte mare, iar acest lucru nu cred că a fost neapărat greu de atins, eu fiind o persoană căreia îi place să învețe. A fost nevoie de mici sacrificii în anumite momente, de multă muncă, de perseverență, dar m-a ajutat și colectivul, deoarece am fost într-o clasă de elevi minunați, extrem de inteligenți și ambițioși, care m-au motivat zi de zi să devin tot mai bună.

Din școala generală sunt pasionată de psihologie, așa că mi-aș dori să urmez cursurile Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie, în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.”, au fost cuvintele absolventei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea