Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Eleva caporal Alexandra Kiss de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la Olimpiada Națională de Psihologie: ”Este materia mea preferată”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Eleva caporal Alexandra Kiss de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-a calificat la Olimpiada Națională de Psihologie: ”Este materia mea preferată”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Psihologia studiază mintea și comportamentul uman, ne ajută să ne cunoaştem mai bine pe noi şi pe cei din jurul nostru. Pentru această disciplină a dezvoltat o pasiune eleva caporal Alexandra Kiss (clasa a XI-a), pasiune care, alături de o pregătire suplimentară i-au adus calificarea la faza națională a Olimpiadei de Psihologie.

Citește și: BACALAUREAT 2023: Modele de SUBIECTE și BAREME din anii precedenți

„Psihologia este materia mea preferată. Am dezvoltat o pasiune pentru psihologie deoarece informațiile adunate sunt utile în viața de zi cu zi, în autocunoaștere și în cunoașterea celor din jur.

Citește și: EVALUARE NAŢIONALĂ 2023: Modele de SUBIECTE și BAREME, la română și matematică pentru elevii de clasa a 8-a din anii trecuți

Îmi place să înțeleg cum funcționează psihicul uman, cum gândim, cum reacționăm, cum vibrăm afectiv. Sub îndrumarea doamnei profesoare Simina Dura am reușit să înțeleg aceste procese psihice și funcționarea personalității omului și sper să obțin rezultate cât mai bune la Olimpiada Națională”, a spus Alexandra.

Felicitări, Alexandra pentru rezultatul obținut, îți dorim mult succes în continuare!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea