Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Echipa Poliției Municipiului Alba Iulia, locul I la competiția de fotbal Memorialul ”IANI MITRACU”, ediția a IX-a

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Echipa Poliției Municipiului Alba Iulia, locul I la competiția de fotbal Memorialul ”IANI MITRACU”, ediția a IX-a

Polițiștii din Alba au organizat un turneu de fotbal, în memoria fostului coleg, Iani Mitracu, care a decedat pe terenul de fotbal.

Ieri, 14 decembrie 2023, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin intermediul Asociaţiei Sportive „Dinamo” Alba și cu sprijinul Serviciului de Ambulanță Județean Alba, a organizat Memorialul ”IANI MITRACU” ediția a IX-a, turneu fotbalistic devenit tradițional.

Competiţia fotbalistică este una omagială şi are loc anual, de la trecerea în prematură în nefiinţă, la data de 14.12.2014, a lui Iani Mitracu, fost poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, un coleg de nădejde, un prieten adevărat şi un pasionat de fotbal.

La competiția din acest an, au participat 12 echipe (Serviciul de Investigații Criminale Alba, Poliția Municipiului Alba Iulia, Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, Secția 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos, Secția 1 de Poliție Rurală Galda de Jos, Poliția Municipiului Blaj, Poliția Municipiului Aiud, Poliția Municipiului Sebeș, Poliția Orașului Zlatna, Poliția Orașului Câmpeni, Poliția Orașului Cugir și Serviciul de Ambulanță Județean Alba), care au fost împărțite în 4 grupe, iar peste 100 de polițiști au jucat pe terenul sintetic al „Sport Arena” din Alba Iulia.

La deschiderea competiției, doamna Mitracu Henrieta, soția lui Iani a împărtășit gânduri emoționante, care au definit spiritul acestei competiții.

Meciurile turneului s-au jucat cu dăruire, pasiune și fairplay, iar la finalul competiției participanții au fost răsplătiți cu medalii, cupe și diplome.

Locul I a fost ocupat de echipa Poliției Municipiului Alba Iulia, locul II, de către echipa Poliției Municipiului Blaj, iar pe ultimul loc s-a clasat echipa Serviciului de Investigații Criminale Alba.

Golgheterul turneului a fost Mucea Paul din cadrul echipei Poliției Municipiului Blaj, cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Stanciu Denis, din cadrul echipei Poliției Municipiului Sebeș, iar cel mai bun portar a fost desemnat Novac Alexandru din cadrul echipei Politiei Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea