FOTO: Echipa feminină a Școlii “Mihail Kogălniceanu” Sebeș – vicecampioană națională la fotbal

Paul Voicu - Primar 2020

Echipa de fotbal feminin a Școlii “Mihail Kogălniceanu” Sebeș a devenit vicecampioană națională la ONSS, turneul final desfășurându-se recent la Hunedoara. Fetele îndrăgostite de “sportul rege” din clasele V-VI au câștigat în prima fază etapa locală, apoi și-au adjudecat etapa județeană și au reprezentat astfel județul Alba la faza pe țară a competiției.

Lângă furnale, elevele profesorilor Cătălin Costea și Carmen Bucur au acces în finala mare, unde au suferit singurul eșec, 1-2 cu reprezentanta județului Arad, golul fiind marcat de Sonia Ursu. Înainte, “Mihail Kogălniceanu” Sebeș a depășit, în grupă, pe Timișoara, victorie cu 4-0 (au înscris Sonia Morar și Denisa Morariu – câte o dublă), respectiv pe Hunedoara, meci câștigat cu 2-1 (reușite semnate de Alexandra Nistor). Pentru această performanță toate fetele din anul şcolar 2018-2019 vor primi bursa olimpică. Lotul prezent la competiție a fost format din Sonia Morar, Diana Crevian, Denisa Morariu, Alexandra Nistor, Mayte Hațegan, Miriam Marinaș, Dariana Mureșan și Ligia Tofan. “Mă bucur că am avut ocazia să particip în calitate de profesor și sunt mândru că am reprezentat cu cinste municipiul Sebeș și instituția de învățământ”, a declarat profesorul Cătălin Costea.

ELIT

Această participare a fost posibilă datorită sprijinului doamnei Zorina Bădilă, director al Școlii “Mihail Kogălniceanu” Sebeș, Asociației “Mereu Lângă Tine” (președinte Carneala Rodica), Primăriei Municipiului Sebeș și firmelor private Sandra La Popas SRL și SC Dorimar Spedition Sebeș SRL

Mihail David - 2020
Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...