Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Echipa de fotbal a Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-a calificat la etapa județeană U16 la minifotbal în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de fotbal a Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-a calificat la etapa județeană U16 la minifotbal în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, cu două victorii la etapa interzonală.

Elevii pregătiți de profesor Florin Grozav au obținut două victorii la etapa interzonală, scor 3 – 1 cu echipa Liceului cu Program Sportiv Sebeș și 4 – 1 cu echipa Liceului „Horea, Cloșca și Crișan” Abrud. În urma celor două victorii, echipa de fotbal a colegiului s-a clasat pe Locul I, fiind urmată de echipa LPS Sebeș pe Locul II și pe Locul III de echipa Liceului „Horea, Cloșca și Crișan” Abrud.

Echipele clasate pe locurile I și II s-au calificat la faza județeană a competiției de minifotbal.

Componența echipei de fotbal este următoarea: elevii fruntaș Robert Bloj, Tudor Hada, Ștefan Pripon și Denis Șimonca și elevii Vlad Almășan, Tudor Aștilean, Bogdan Hada, Nicholas Husea, Adrian Ionescu, David Scrob, Marius Tudor.

Felicitări și mult succes în continuare!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional, solicitând Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”, potrivit unui comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea