Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Echipa de fotbal a Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-a calificat la etapa județeană U16 la minifotbal în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de fotbal a Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-a calificat la etapa județeană U16 la minifotbal în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, cu două victorii la etapa interzonală.

Elevii pregătiți de profesor Florin Grozav au obținut două victorii la etapa interzonală, scor 3 – 1 cu echipa Liceului cu Program Sportiv Sebeș și 4 – 1 cu echipa Liceului „Horea, Cloșca și Crișan” Abrud. În urma celor două victorii, echipa de fotbal a colegiului s-a clasat pe Locul I, fiind urmată de echipa LPS Sebeș pe Locul II și pe Locul III de echipa Liceului „Horea, Cloșca și Crișan” Abrud.

Echipele clasate pe locurile I și II s-au calificat la faza județeană a competiției de minifotbal.

Componența echipei de fotbal este următoarea: elevii fruntaș Robert Bloj, Tudor Hada, Ștefan Pripon și Denis Șimonca și elevii Vlad Almășan, Tudor Aștilean, Bogdan Hada, Nicholas Husea, Adrian Ionescu, David Scrob, Marius Tudor.

Felicitări și mult succes în continuare!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea