Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Echipa BCCO Alba Iulia alături de Traian Berbeceanu, de Ziua Poliției Române. Gest emoționant!

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Echipa  BCCO Alba Iulia s-a reunit simbolic astăzi pentru a cinsti împreună Ziua Poliției Române. Tinerii polițiști de elită, care au reușit ani de-a rândul să ocupe primul loc pe țară în rândul structurilor de combatere a crimei organizate, au ales să marcheze această zi, într-un mod inedit.

BCCO Alba Iulia Ziua Politiei Romane2

Îmbrăcați cu tricouri inscripționate cu imaginea, devenită deja un “icon”, a comisarului Traian Berbeceanu și “înarmați” cu drapelul tricolor, mai mulți polițiști BCCO Alba Iulia au apărut într-o fotografie postată pe o rețea de socializare. Titlul imaginilor în care echipa rămasă loială comisarului îi le dedică acestuia sunt: Cea mai frumoasa aniversare a Zilei Politiei Romane!; Cel mai frumos cadou pentru avansare! La multi ani, Politiei Romane!!!; Integritate, curaj, respect!!!; Onoare Poliției Române!”.

Întâlnirea dintre Traian și Garda lui Pretoriană, cum o numește un susținător al polițiștilor într-un comentariu la fotografie, a avut loc într-o locație din Alba Iulia și a fost un prilej de mare bucurie pentru toți.

BCCO Alba Iulia Ziua Politiei Romane3Recunoscător pentru gestul lor emoționant, Traian Berbeceanu le-a răspuns colegilor săi printr-un comentariu postat pe aceeași rețea de socializare:

“Nimic nu poate egala, cinstea si onoarea de a va avea colegi ! Nici o distinctie, premiu sau promovare, nici o avansare, nimic nu poate sa egaleze gestul vostru de astazi ! Simplu, fara vreo fanfara sau uniforma de ceremonie, fara discursuri lipsite de continut…doar cu drapelul tricolor si intr-o liniste demna, ati aratat lumii intregi cum sunt politistii adevarati ! Va multumesc din suflet!”

Respect Traian BerbeceanuNumeroși simpatizanți și susținători ai lui Traian Berbeceanu și a echipei sale au postat comentarii de felicitare și încurajare la fotografiile postate. Iată doar câteva dintre acestea:

“RESPECTUL se castiga, nu se impune! Asa ca aviz unora: nicio sanctiune, amenintare, instigare ori pedeapsa nu ma face sa va respect. Fiti drepti, fiti oameni, fiti demni si o sa mor pentru voi!”

“La multi ani si sa ne faceti cinste in continuare prin demnitatea de care ati dat si pana acum dovada. Respect!”

La multi ani baieti, la multi ani Politia Română! Vazând această poză …mă cuprinde așa o mare mândrie…gândind cât ati fost de curajoși.. RESPECT! Fara sa vă ganditi la consecinte ..v.ati ascultat si urmat impulsul de oameni corecti, drepti..DEMNI ROMANI! Imi plec umil fruntea in fata voastra!

“Si cum spune Traian despre GARDA LUI PRETORIANA- Amicus certus in re incerta cernitur.

(Adevaratul prieten la nevoie se cunoaste) CICERO”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Va candidada sau nu Mircea Geoană la prezidențiale: „Este o decizie pe care o cumpănesc foarte serios”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Va candidada sau nu Mircea Geoană la prezidențiale: „Este o decizie pe care o cumpănesc foarte serios” Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit în direct la Radio Unirea FM, despre o posibilă candidatură la poziția de președinte al României, dar și despre importanța  alegerilor din 2024, pentru viitorul României. El a precizat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea