Rămâi conectat

Sport

FOTO: După plimbarea din Oradea, CSO Cugir, pe urmele echipei Europa Alba Iulia spre promovare

Dragoş Suciu

Publicat

în

CSO Cugir plimbare in parc04După ce s-a cazat la Hotel Carnival din centrul Municipiului Oradea, delegaţia campioanei judeţului Alba, reprezentând lotul de 18 jucători, antrenorul Alexandru Kilin şi oficialii echipei CSO Cugir a servit masa şi imediat după aceea cugirenii au făcut o plimbare prin parc înaintea antrenamentului oficial de la ora 17.30.

Echipa antrenată de antrenorul Kilin este cu moralul ridicat cu 24 de ore înaintea confruntării meciului de baraj cu Rapid Jibou, reprezentanta judeţului Sălaj, care va avea loc stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea. Antrenamentul oficial va fi susţinut cu 24 de ore înaintea partidei pentru ca Lucian Itu şi compania să se obişnuiască cu temperaturile ridicate din nord-vestul ţării.

Este de precizat faptul că există două coincidenţe care se speră a fi norocoase: echipa cugireană este cazată în acelaşi stabiliment şi va juca pe aceeaşi arenă unde acum un an, Europa Alba Iulia a câştigat barajul pentru promovarea în Liga a III-a contra echipei Vulturii Vultureni (Cluj), scor 2-0. La echipa Europei a evoluat în turul actualei stagiuni fundaşul Daniel Lupşan, ajuns în intersezon la CSO Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea