Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Duminică, 8 decembrie se deschide Parcul Sărbătorilor de Iarnă la Alba Iulia: Brad de Crăciun, patinoar, chioșcuri de lemn și Caravana Coca-Cola în Piața Cetate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Duminică, 8 decembrie se deschide Parcul Sărbătorilor de Iarnă la Alba Iulia: Brad de Crăciun, patinoar, chioșcuri de lemn și Caravana Coca-Cola în Piața Cetate

Alba Iulia se pregătește Sărbătorile de Iarnă, cel mai magic eveniment al anului: Parcul Sărbătorilor de Iarnă, ediția 2019-2020. Deschiderea va avea loc duminică, 8 decembrie 2019, conform Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

Încă de luni au început pregătirile și sunt avansate.

Astăzi s-a început instalarea patinoarului, a continuat instalarea pavilionului de lumini iar in centrul parcului va fi un brad artificial, cu noi forme luminoase și decorațiuni speciale.

Tot astăzi au început și instalarea cabanelor. La cele mici sunt ornamente și articole de Crăciun, iar la cele mari vor fi spații unde albaiulienii și turiștii vor savura băuturi calde și vor asculta colinde.

Se va instala și o căbănuță unde reprezintă scena Nașterii Domnului Iisus Hristos, iar pentru cei mici va fi amplasat și un carusel și un trenuleț.

În ziua deschiderii, va avea loc un concert de colinde, urmat  de multe alte evenimente în cadrul Parcului Sărbătorilor de Iarnă.

Pe 17 și 18 decembrie va avea loc Caravana Coca-Cola, unde celebrul camion roșu alături de Moș Crăciun și ajutoarele lui vor fi prezenți și vor fi fotografiați de cei prezenți și se va împărți Coca-Cola.

Pe 21 decembrie va fi un eveniment care a devenit tradiție de vreo 4 ani, este vorba despre „Crăciunu’ din 21”, unde Moș Crăciun va sta lângă brad și va  împărții cadouri copiilor care se vor putea fotografia cu Moșul

Ultimul eveniment major al Parcului Sărbătorilor de Iarnă va fi în seara de 31 decembrie, când locuitorii și turiștii care își petrec Revelionul în Cealaltă Capitală vor întâmpina anul 2020 prin șampanie și nelipsitele focuri de artificii, cu fundaluri muzicale de excepție!

Atmosfera de sărbătoare rămâne în Piața Cetății până pe 1 februarie 2020.

[nggallery id=7598]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea