Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Duminică, 8 decembrie se deschide Parcul Sărbătorilor de Iarnă la Alba Iulia: Brad de Crăciun, patinoar, chioșcuri de lemn și Caravana Coca-Cola în Piața Cetate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Duminică, 8 decembrie se deschide Parcul Sărbătorilor de Iarnă la Alba Iulia: Brad de Crăciun, patinoar, chioșcuri de lemn și Caravana Coca-Cola în Piața Cetate

Alba Iulia se pregătește Sărbătorile de Iarnă, cel mai magic eveniment al anului: Parcul Sărbătorilor de Iarnă, ediția 2019-2020. Deschiderea va avea loc duminică, 8 decembrie 2019, conform Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

Încă de luni au început pregătirile și sunt avansate.

Astăzi s-a început instalarea patinoarului, a continuat instalarea pavilionului de lumini iar in centrul parcului va fi un brad artificial, cu noi forme luminoase și decorațiuni speciale.

Tot astăzi au început și instalarea cabanelor. La cele mici sunt ornamente și articole de Crăciun, iar la cele mari vor fi spații unde albaiulienii și turiștii vor savura băuturi calde și vor asculta colinde.

Se va instala și o căbănuță unde reprezintă scena Nașterii Domnului Iisus Hristos, iar pentru cei mici va fi amplasat și un carusel și un trenuleț.

În ziua deschiderii, va avea loc un concert de colinde, urmat  de multe alte evenimente în cadrul Parcului Sărbătorilor de Iarnă.

Pe 17 și 18 decembrie va avea loc Caravana Coca-Cola, unde celebrul camion roșu alături de Moș Crăciun și ajutoarele lui vor fi prezenți și vor fi fotografiați de cei prezenți și se va împărți Coca-Cola.

Pe 21 decembrie va fi un eveniment care a devenit tradiție de vreo 4 ani, este vorba despre „Crăciunu’ din 21”, unde Moș Crăciun va sta lângă brad și va  împărții cadouri copiilor care se vor putea fotografia cu Moșul

Ultimul eveniment major al Parcului Sărbătorilor de Iarnă va fi în seara de 31 decembrie, când locuitorii și turiștii care își petrec Revelionul în Cealaltă Capitală vor întâmpina anul 2020 prin șampanie și nelipsitele focuri de artificii, cu fundaluri muzicale de excepție!

Atmosfera de sărbătoare rămâne în Piața Cetății până pe 1 februarie 2020.

[nggallery id=7598]


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Vasile Torj, patriotul de 74 de ani, din Bihor, nelipsit de la Alba Iulia, de 1 Decembrie: ”Am venit la Alba Iulia să refac drumul de acum 105 ani al celor veniți să făurească România Mare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vasile Torj, patriotul de 74 de ani, din Bihor, este nelipsit de la Alba Iulia, de 1 Decembrie: ”Am venit la Alba Iulia să refac drumul de acum 105 ani al celor veniți să făurească România Mare”.

Citește și: PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2023, Ziua Națională, la Alba Iulia

Vasile Torj, marele patriot bihorean născut în comuna Dușești, nu a lipsit nici anul acesta de la Alba Iulia, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Vineri dimineața, când oamenii abia începeau să sosească la Alba Iulia, în Cetatea Alba Iulia, un domnul în etate, purtând mândru portul românesc și o pancartă, ieșea în evidență printre cei veniți să sărbătorească Ziua Națională în Cealaltă Capitală a românilor.

Deși are 74 de ani, bărbatul păstrează tradiția și an de an, cu binecunoscuta pancartă făcută chiar de el și ținută strâns în mână, se află din nou în orașul Marii Uniri pentru a transmite tuturor românilor un mesaj.

Pe pancartă are scris numele delegaților care au participat la Marea Unire, reprezentând satul Dușești, Bihor.

”Am venit la Alba Iulia să refac drumul de acum 105 ani, ai celor 8 mândri și demni români din Cercul electoral Țeica, pe care visul și idealul le-a purtat pașii la Alba Iulia, de 1 decembrie 1918, să făurească România Mare”, a transmis.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare