Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Drumul mult așteptat de albaiulieni și sebeșeni, Pâclișa-Vurpăr, prinde contur. Tronsonul va descongestiona traficul dintre cele două municipii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pâclișa – Vurpăr, drumul mult așteptat de albaiulieni și sebeșeni, deoarece va descongestiona traficul dintre cele două localități, prinde contur.

”Un drum așteptat de albaiulieni, Pâclișa-Vurpăr, prinde contur. Practic, legătura cu Hunedoara devine posibila pe autostrada, drumul național și acum drumul județean”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, deputatul Florin Roman.

În luna mai, Consiliul Județean Alba a dat ordinul de începere a lucrărilor pe un drum județean de o importanță deosebită, care va fi reabilitat în această toamnă. Este vorba despre DJ 107 A, ce va fi modernizat pe porțiunea Vurpăr – Pâclișa.

Lucrările la drumul județean 107 A, de la ieșire din Pâclișa până la intrare în Vurpăr, sunt executate cu 3.052.444,11 lei, fără TVA, de către Asocierea Newamport Asfalt SRL – Wasphalt PLT Londra Sucursala Cluj-Napoca.

Odată modernizat tronsonul de 4 km amintit, DJ 107 A va putea fi folosit ca o rută alternativă la DN1, care este foarte aglomerat pe porțiunea Alba Iulia – Sebeș, dar, în același timp, dacă s-ar pune problema unor lucrări de reparații la podul peste râul Mureș la ieșirea din Alba Iulia (cum a mai fost cazul), traficul ar putea fi deviat pe aici. Nu în ultimul rând, ruta Vințu de Jos – Vurpăr – Alba Iulia ar putea fi folosită când traficul este blocat la Sebeș.

[nggallery id=6159]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea