Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Dovadă a spiritului civic în Alba: Un cetățean a găsit un portofel cu bani pe drum și l-a predat Jandarmeriei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cetățean a dat dovada de spirit civic, astfel, după ce găsit un portofel pe jos a încercat să identifice posesorul, însă, fără niciun rezultat, a apelat la jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba. Persoana care și-a pierdut bunurile a fost identificată în cel mai scurt timp și a fost restituit.

O întâmplare cu final fericit a avut loc în acest weekend, când colegii noștri plutonier major Marta Adrian și sergent major Cleja Sebastian, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, au contribuit la restituirea unui portmoneu.

În timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați de către o persoană, despre faptul că aceasta a găsit un portmoneu pe jos, și deși a încercat să identifice posesoarea, nu a reușit.

În urma discuției purtate și a verificărilor efectuate, jandarmii au reușit să depisteze persoana în cauză, iar în scurt timp s-au întâlnit pentru a-i restitui bunul.

Aceasta a mulțumit forțelor de ordine pentru promptitudine, apreciind totodată spiritul civic al cetățenilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea