Două milioane de lei pentru reparații capitale la secția de Cardiologie și Medicină Internă al Spitalului Județean Alba. Schimbările care vor avea loc

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Spitalul Județean de Urgență Alba se va bucura în curând de o reparație capitală a uneia dintre cele mai importante secții din cadrul acestei instituții, cea de Cardiologie și Medicină Internă. Investiția are o valoare totală de 2.325.528,65 lei, fără TVA, fiind finanțată integral de Consiliul Județean Alba.

În valoare totală de peste două milioane de lei, proiectul prevede o serie de lucrări ce vor schimba radical încăperile celui mai aglomerat spital din județ. Aceste lucrări sunt:
– refacerea integrală a finisajelor interioare la pereți și tavane
– realizarea de finisaje de pardoseală noi din covor pvc
– inlocuirea tâmplăriilor interioare cu uși metalice pentru spații medicale, respectiv tâmplărie din aluminiu cu geam simplu pentru accese și compartimentări respectiv uși rezistente la foc ;
– realizarea de recompartimentări interioare din pereți de gips-carton
– consolidarea elementelor structurale în care se realizează goluri nou propuse
– înlocuirea instalațiilor sanitare
– înlocuirea instalațiilor termice
– montare instalații de curenți slabi
– montare instalație de fluide medicale

USR - Alegeri parlamentare 2020

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea calității vieții populației din județul Alba, prin asigurarea unui spațiu adecvat în care se pot desfășura procedure complete și complexe aferente actului medical un spațiu modern și dotat pentru tratamentul și spitalizarea pacienților și un mediu de lucru optim pentru personalul medical.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 02.09.2020, iar valoarea totală este estimată la 2.325.528.65 lei, bani obținuți din fonduri bugetare.

Durata execuţiei şi finalizării lucrărilor este de 17 luni.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia reprezintă unitatea sanitară cea mai complexă a județului Alba, pusă în funcțiune în anul 1973 în baza Decretului nr.296/1973, asigurând asistență medicală de specialitate pentru 66.701 de locuitori din municipiul Alba Iulia, respectiv pentru peste 335.875 de locuitori ai județului, îndeplinind totodată și funcția de spital de urgență.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419