// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO. Două fete şi 7 băieţi din Alba, admiși la Şcolile de subofiţeri jandarmi: Fost portar la CS Zlatna și arbitru de fotbal la AJF Alba, viitor cadet la Fălticeni

Duminică, 2 septembrie, au fost afișate rezultatele admiterii la școlile de subofițeri jandarmi de la Drăgășani și Fălticeni, la care au participat 22 de candidați din județul Alba, iar unul dintre ei nu s-a mai prezentat la proba scrisă. 

Astfel, la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, unde au fost scoase la concurs 344 de locuri, iar ultimul loc a fost ocupat la balotaj, cu 57 de puncte, au fost admiși 3 băieți și două fete din județul Alba.

Cele două tinere sunt Cristina Mădălina Mand, absolventă a Liceului „Corneliu Medrea” Zlatna, promoția 2015 și studentă la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia (UAB), respectiv Ana Cristina Todor, din Pianu de Sus, absolventă a Colegiului Național „Lucian Blaga” Sebeș, în 2012 și a Facultății de Științe Economice a Universității „Lucian Blaga” Sibiu.

Tot la Drăgășani au intrat Emanuel Ștefan Georgescu, care a terminat anul trecut Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, Alin Marian Patachi și Răzvan Măceșanu, absolvenți ai Colegiului Economic „D.P. Marțian” Alba Iulia. Candidații se vor prezenta la școală în 10 noiembrie, până la ora 14.00, cu diploma de bacalaureat și foaia matricolă în original, un bagaj minimal și pregătiți de cursuri.

La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, au fost admiși 4 băieți, ultimul loc fiind ocupat tot la balotaj, cu 51 de puncte. Cei 4 intrați sunt: Bogdan Dascăl (pe locul 4!), absolvent al Colegiului Economic „D.P. Marțian” și al Facultății de Educație Fizică și Sport a UAB, Vlăduț Pașca Igna, din Horea, absolvent al promoției 2015 a Colegiului Național „Avram Iancu” Cîmpeni, Claudiu Avram, absolvent al Colegiului Tehnic ”Alexandru Domșa” Alba Iulia, promoția 2013, originar din Teiuș și Darius Iviniș, care a terminat Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, fiind arbitru de fotbal la AJF Alba și fost portar la CS Zlatna. Felicitări și succes în cariera aleasă!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO. Două fete şi 7 băieţi din Alba, admiși la Şcolile de subofiţeri jandarmi: Fost portar la CS Zlatna și arbitru de fotbal la AJF Alba, viitor cadet la Fălticeni

  1. Hai sictir! 08.09.2018 la 9:17

    De cand admiterea la o astfel de “ienstituțe” a devenit un mega-succes profesionalo-intelectual? De cand nu mai e lumea in stare de un Bac sau de cand avem o “Veorica” in fruntea guviermilor? Scrieti de parca au intrat la Harvard sau Oxford! Hai sictir! “Nește pamfleți”