Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Două fete şi 7 băieţi din Alba, admiși la Şcolile de subofiţeri jandarmi: Fost portar la CS Zlatna și arbitru de fotbal la AJF Alba, viitor cadet la Fălticeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 2 septembrie, au fost afișate rezultatele admiterii la școlile de subofițeri jandarmi de la Drăgășani și Fălticeni, la care au participat 22 de candidați din județul Alba, iar unul dintre ei nu s-a mai prezentat la proba scrisă. 

Astfel, la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, unde au fost scoase la concurs 344 de locuri, iar ultimul loc a fost ocupat la balotaj, cu 57 de puncte, au fost admiși 3 băieți și două fete din județul Alba.

Cele două tinere sunt Cristina Mădălina Mand, absolventă a Liceului „Corneliu Medrea” Zlatna, promoția 2015 și studentă la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia (UAB), respectiv Ana Cristina Todor, din Pianu de Sus, absolventă a Colegiului Național „Lucian Blaga” Sebeș, în 2012 și a Facultății de Științe Economice a Universității „Lucian Blaga” Sibiu.

Tot la Drăgășani au intrat Emanuel Ștefan Georgescu, care a terminat anul trecut Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, Alin Marian Patachi și Răzvan Măceșanu, absolvenți ai Colegiului Economic „D.P. Marțian” Alba Iulia. Candidații se vor prezenta la școală în 10 noiembrie, până la ora 14.00, cu diploma de bacalaureat și foaia matricolă în original, un bagaj minimal și pregătiți de cursuri.

La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, au fost admiși 4 băieți, ultimul loc fiind ocupat tot la balotaj, cu 51 de puncte. Cei 4 intrați sunt: Bogdan Dascăl (pe locul 4!), absolvent al Colegiului Economic „D.P. Marțian” și al Facultății de Educație Fizică și Sport a UAB, Vlăduț Pașca Igna, din Horea, absolvent al promoției 2015 a Colegiului Național „Avram Iancu” Cîmpeni, Claudiu Avram, absolvent al Colegiului Tehnic ”Alexandru Domșa” Alba Iulia, promoția 2013, originar din Teiuș și Darius Iviniș, care a terminat Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, fiind arbitru de fotbal la AJF Alba și fost portar la CS Zlatna. Felicitări și succes în cariera aleasă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea