Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Domeniul public din Alba Iulia, coș de gunoi pentru unii: Mai mulți cetățeni, filmați când aruncă gunoiul ilegal, în zona fostului talcioc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Domeniul public din Alba Iulia, coș de gunoi pentru unii: Mai mulți cetățeni, filmați când aruncă gunoiul ilegal, în zona fostului talcioc

Mai mulți cetățeni au fost suprinși de camerele de supraveghere în timp ce aruncă ilegal gunoiul în zona fostului talcioc din Alba Iulia. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Emil Popescu pe Facebook.

Nu este prima dată când este semnalat un caz de genul acesta, zona fiind cunoscută pentru mormanele de gunoaie aruncate ilegal de cei care locuiesc acolo și mirosul insuportabil, mai ales în zile cu temperaturi ridicate.

Citește și: FOTO ȘTIREA TA Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

”Domeniul public din Alba Iulia, coș de gunoi. Pentru unii!

Camerele de supraveghere au surprins imagini cu mai multe persoane care aruncă gunoi, ilegal, în zona talciocului din Alba Iulia.

Chiar în aceste momente se fac verificări pentru identificarea celor în cauză, în vederea sancționării.

Citește și: FOTO ȘTIREA TA: Un nou ”artist” stradal la Alba Iulia. Mai multe blocuri din cartierul Cetate, vandalizate cu inscripții chirilice

Revin, așa cum am făcut-o în nenumărate rânduri, cu un apel serios către cetățenii certați cu legea: NU aruncați deșeuri acolo unde nu le este locul.

Am solicitat Poliției Locale să intensifice controalele privitoare la astfel de situații. Cu toții ne dorim un oraș curat și este păcat să nu procedăm în consecință”, a scris Popescu pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT

Unirea Ziarul

Publicat

în

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din satul Muncelul, comuna Baia de Arieș au fost avertizați miercuri noaptea, în jurul orei 23.30, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. ”A fost semnalata prezența unui urs în sat. Muncelul, oraș Baia de Aries. S-a emis mesaj […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea