Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

Un şofer a reuşit să rupă un copăcel abia plantat, după ce a parcat cu spatele o dubă, pe o stradă din Alba Iulia.

Citește și: FOTO ȘTIREA TA: Un nou ”artist” stradal la Alba Iulia. Mai multe blocuri din cartierul Cetate, vandalizate cu inscripții chirilice

Imaginile au fost surpinse de un cititor ziarulunirea.ro, care le-a trimis pe adresa redacției: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”, spune albaiulianul supărat pe indiferența și nepăsarea de care a dat dovadă șoferul dubei.

Incidentul a avut loc pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, în imediata vecinătate a magazinului Penny din Ampoi 3.

Șoferul care a parcat duba albastră cu spatele, fie nu a sesizat copacul în timp ce executa manevra, ceea ce pare puțin probabil, fie nu l-a interesat că l-a lovit.

Mai mulți copaci, inclusiv cel lovit, au fost plantați vineri, 12 aprilie pe spațiul verde care desparte parcarea magazinului Penny, de cea a locuitorilor din zonă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea