FOTO: Doi turiști, salvați de jandarmii din Arieșeni după ce au rămas blocați cu mașina pe un traseu montan din Apuseni

Doi tineri au fost salvați de către jandarmii din Arieșeni după ce au rămas blocați cu mașina, sâmbătă, pe un traseu montan din munții Apuseni. Aceștia au pornit cu un autoturism Volkswagen Golf pe un drum accidentat, iar mașina s-a defectat într-o zonă izolată a traseului Mătișești – Poiana Mărșoaia – Gârda de Sus. Autoturismul a fost tractat până în localitatea Albac.

În data de 17.11.2018 în jurul orei 13.30, patrula de jandarmi montani din cadrul Postului de Jandarmi Montani Arieșeni ce își desfășura activitatea pe traseul montan Mătișești – Poiana Mărșoaia – Gârda de Sus, a găsit într-o zonă izolată a traseului doi turiști, cu un autoturism Volkswagen Golf ce a suferit o avarie.

Cei doi turiști, U. E. N. de 24 de ani, cetățean român și G. M. M. E. de 25 de ani, cetățean britanic au ales să parcurgă traseul montan cu mașina, cu toate că drumul era foarte accidentat.

Subofițerii Jandarmi au acordat sprijin celor doi și au tractat mașina defectă cu autovehiculul de serviciu până în localitatea Albac.

FOTO: facebook Jandarmeria Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...