Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO Doamnele și domnișoarele din Alba Iulia au primit trandafiri din partea social-democraților cu ocazia zilei de 1 Martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua de 1 Martie este specială pentru toate doamnele și domnișoarele, iar echipa PSD nu a uitat să le ureze o primăvară frumoasă, înmânându-le câte un trandafir, simbol al organizațiilor social-democrate.

actiune PSD de 1 Martie05Acțiunea s-a desfășurat în cele mai populate zone din Alba Iulia: Cetatea Alba Carolina și Bulevardul ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Pesediștii au fost plăcut surprinși de reacția doamnelor și domnișoarelor care au avut o atitudine pozitivă la primirea florilor, ba chiar, unele au arătat că măsurile luate de Guvernul Ponta au fost benefice și nu doresc o schimbare la nivelul executivului – despre care se vorbește și în mass-media.

Acțiunea a durat aproape două ore, timp în care s-au împărțit în jur de 350 de trandafiri. La ea au luat parte 9 persoane, vicepreședinți ai organizației de tineret.

PSD Alba a făcut o tradiție din această acțiune care se va repeta și în 8 Martie, o altă zi specială pentru reprezentantele sexului frumos.

(D.S.)

[nggallery id=96]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba Aproape 2 kilometri de străzi urmează să fie modernizate și reabilitate în comuna Sâncel. Primăria a cerut acordul de mediu de la APM Alba pentru proiectul finanțat din bugetul local. „Este un proiect pe care l-am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea