Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Doamnele de la Centrul de Resurse Academia Doamnelor din Alba Iulia invitate de ambasadorul Chinei la București într-un schimb cultural

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Academia Doamnelor01Prezent de ceva timp la Alba Iulia, ambasadorul Chinei la București a rămas impresionat de oraș în general, dar în special de activitățile desfășurate la Centrul de Resurse Academia Doamnelor.

De curând acesta le-a invitat pe doamnele din Alba la București pentru un schimb cultural. Au participat la eveniment viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, Ana Cosma – Coordonatorul Centrului de Resurse – Academia Doamnelor, Crina Dumitrescu – directorul Direcției Programe din cadrul Primăriei Alba Iulia, Anamaria Luca – consilier manager de proiect.

Alături de delegația de la Alba au mai fost și două  eleve de la Liceul de Arte  care au susținut un recital de vioară și chitară. Ansamblul ”Mărginenii de pe Valea Frumoasei” au prezentat și ei un moment artistic. Pictori voluntar de la Centrul de Resurse au înmânat tablouri ambasadorului Chinei.

La rândul lor, tinerii dintr-o formație artistică a ambasadei au susținut momente artiste pentru oaspeții de la Alba Iulia.

Centrul de Resurse – Academia Doamnelor Alba Iulia a fost înființat în baza unui proiect finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane și funcționează ca structură a Primăriei Municipiului Alba Iulia.

[nggallery id=3288]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea