Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Diferență de la cer la pământ: Cum arată Talciocul Tara, la două ore de la închidere, comparativ cu vechiul Talcioc din ”Lumea Nouă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Diferență de la cer la pământ: Cum arată Talciocul Tara, la două ore de la închidere, comparativ cu vechiul Talcioc din ”Lumea Nouă”

Ne-am obișnuit ca după fiecare talcioc de duminică, pe terenul din ”Lumea Nouă” unde se adunau vânzătorii în fiecare săptămână să găsim munți de peturi, hârtii aruncate și resturi alimentare, pe care nimeni nu se sinchisea să le strângă. Nu putem spune același lucru și despre noul talcioc, amplasat la ieșirea din oraș, lângă Hotel Tara.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

După cum se poate observa și în poze , la doar două ore după încheierea talciocului, terenul arată impecabil.

În vechiul talcioc, nici măcar acum, la 4 luni de când vânzătorii s-au mutat pe noul teren, gunoaiele nu au fost ridicate. Potrivit primăriei amplasamentul fostului talcioc a fost predat către constructor, fiindcă acolo va începe construcția unui centru multifuncțional dar și a unui nou talcioc, modern pe  o suprafață  de  aproximativ  3.000  de  metri  pătrați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea