Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ De ziua lor, peste 450 de femei au fost sărbătorite de social-democrații din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ambianța deosebită oferită de sala de fesivități a Complexului ,,Elegance” din Cugir, peste 450 de doamne și domnișoare (o prmieră ca număr de participante) au petrecut sărbătoarea de 8 Martie, organizată de conducerea social – democraților din Cugir.

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Texte cu URĂRI de 8 Martie. FELICITĂRI de 8 Martie care pot fi transmise prin SMS de Ziua Femeii

Întâmpinate, cu multă căldură, urări de bine şi cu tradiţionalele garoafe roşii oferite cu zâmbetul pe buze de către membrii conducerii locale a PSD, doamnele și domnișoarele au petrecut o seară, de neuitat. Masa fesivă, cu un meniu bine ales, muzica de calitate și dansul, au creat o atmosferă de satisfacție și voie bună.

Alături de membrele și simpatizantele partidului cu trei trandafiri, s-au aflat ca invitați, președintele organizației județene Alba a PSD, deputatul Ioan Dârzu, directorul Cancelariei Instituției Prefectului – vicepreședinte al PSD Alba, Cornel Murg, prof. Monalisa Borza, inspector general adjunct, la ISJ Alba. Petrecerea a fost deschisă de președinta organizației de femei a PSD Cugir, dr. Julieta Isarie, care a transmis urări de sănătate și multe satisfacții tuturor femeile prezente la eveniment.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Mesaje de dragoste romantice care pot fi transmise prin SMS persoanei iubite

La rândul său, Ioan Dîrzu, le-a felicitat pe reprezentantele sexului frumos de ziua femeilor, în calitatea lor de mame și soții, le-a dorit tuturor participantelor, să poarte mereu primăvara în suflet, multe bucurii alături de cei dragi şi să aibă încredere în cei cărora le-au dat votul pentru a conduce destinele țării. Alocuțiunile au fost continuate de Cornel Murg cu un mesaj special pentru sărbătorite: „Să vă dea Dumnezeu sănătate, să vă bucuraţi de aceste clipe frumoase şi să aveţi parte, tot timpul, de cât mai multe astfel de zile de sărbătoare”. El a dorit să transmit un mesaj și din partea președintelui organizației PSD Cugir, Mircea Trifan, care din motive de serviciu (aflat într-o deplasare peste hotre ), nu a putut fi prezent pentru a lua parte la eveniment, dar care n-a uitat ca și în acest an să ofere un frumos cadou femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie.

Pentru reușita acestei manifestări, merită evidențiat aportul conducerii organizației locale a PSD, a președinților de organizații constituite pe structura secțiilor de votare, din rândul cărora am putea remarca pe: Nicolae Bâldea, Constantin Sârbu, Toader Nane, Ioan Marinescu, președintele organizației de pensionari PSD, Nicolae Conțan ș.a.   (C.P.)

[nggallery id=6838]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea