Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO: De 1 Iunie, copiii – cuceritori pentru o zi ai Cetății Alba Carolina. Sute de micuți au participat la evenimentele organizate de Primăria Alba Iulia, de ziua lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Atmosferă plină de veselie, miercuri, 1 iunie, în Piața Cetății din Alba Iulia unde sute de copii au răspuns ”prezent” încă de dimineață, învitației administrației locale care le-a pregătit evenimente speciale, de ziua lor. Pe parcursul întregii zile, aici vor fi organizate jocuri și concursuri. Pe lângă cadourile-surpriză, fiecare micuț va primi, dacă va fi cuminte, și câte o înghețată.

cetatea copiilorZona a fost amenajată cu tot ceea ce este necesar pentru ca sărbătoriții să se poată distra pe cinste: miniterenuri de sport, piste, parcuri gonflabile şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei.

”Întreaga zi va însemna un tur de forță cu jocuri şi concursuri susţinute de voluntari şi animatori profesionişti, pe tot parcursul zilei: jocuri gonflabile, baloane, înghețată, face painting și orice altceva își mai pot imagina cei mici. Nu vor lipsi nici cadourile și premiile pregătite pentru cei mai activi și talentati dintre puști”, au precizat organizatorii.

De la ora 10.00, cei mici au avut ocazia să urmărească spectacolul “Fata babei și fata moșului”, pus în scenă de artiștii de la Opera Națională Română Cluj-Napoca. Unul alt moment mult-așteptat din program este întâlnirea cu polițiștii de la rutieră și provocările unui traseu de concurs pe teme de circulație, urmat de demonstrații ale echipelor de luptători mascați ale IPJ Alba, care vor sosi cu mașini și tehnică specifică.

[nggallery id=2196]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 18-19 mai 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 18-19 mai 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 18-19 mai 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea