Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Daruri de Crăciun pentru o mamă și patru copilași, din Poiana Vadului, rămași fără tată, de la angajații SMURD Câmpeni: ”Am aflat că omenia și bunătatea încă mai există în oameni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Daruri de Crăciun pentru o mamă și patru copilași, din Poiana Vadului, rămași fără tată, de la angajații SMURD Câmpeni: ”Am aflat că omenia și bunătatea încă mai există în oameni”

În timp ce unii copii așteaptă de la Moș Crăciun tehnologii de ultima generație, 4  copii din Păstești, Poiana Vadului, se bucură de cea mai mică atenție primită. Rămași fără tată în urma unui accident tragic, cele cinci suflete se descurcă cu greu.

Copii au, cel mai mic 11 luni, 5, 8 și 10 ani, iar unul este bolnav de epilepsie. Mama nu lucrează, trăiesc doar din alocații și de pe urma animalelor pe care le au în bătătură.

După accidentul în care capul familiei și-a pierdut viața, unul din angajații SMURD a contactat-o pe soția acestuia și a încurajat-o mereu, iar joi, a mers împreună cu alți colegi, cu cadouri la copilași.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

”Azi am aflat că omenia și bunătatea încă mai există în oameni. Jurj Mariana din Păstești, Poiana Vadului, dorește să le mulțumească angajaților de la ISU și SMURD Câmpeni, care azi au vizitat-o pe ea și pe cei 4 copilași rămași fără tată, în tragicul accident în care soțul acesteia și-a pierdut viața. De atunci, unul din angajații SMURD a contactat-o și a încurajat-o, iar azi au mers cu cadouri de Crăciun, la copilași”, transmite un apropiat al familiei, care ne-a contactat pentru a transmite prin intermediul ziarulunirea.ro mesajul de mulțumire al familiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea