Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Daruri de Crăciun pentru o mamă și patru copilași, din Poiana Vadului, rămași fără tată, de la angajații SMURD Câmpeni: ”Am aflat că omenia și bunătatea încă mai există în oameni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Daruri de Crăciun pentru o mamă și patru copilași, din Poiana Vadului, rămași fără tată, de la angajații SMURD Câmpeni: ”Am aflat că omenia și bunătatea încă mai există în oameni”

În timp ce unii copii așteaptă de la Moș Crăciun tehnologii de ultima generație, 4  copii din Păstești, Poiana Vadului, se bucură de cea mai mică atenție primită. Rămași fără tată în urma unui accident tragic, cele cinci suflete se descurcă cu greu.

Copii au, cel mai mic 11 luni, 5, 8 și 10 ani, iar unul este bolnav de epilepsie. Mama nu lucrează, trăiesc doar din alocații și de pe urma animalelor pe care le au în bătătură.

După accidentul în care capul familiei și-a pierdut viața, unul din angajații SMURD a contactat-o pe soția acestuia și a încurajat-o mereu, iar joi, a mers împreună cu alți colegi, cu cadouri la copilași.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

”Azi am aflat că omenia și bunătatea încă mai există în oameni. Jurj Mariana din Păstești, Poiana Vadului, dorește să le mulțumească angajaților de la ISU și SMURD Câmpeni, care azi au vizitat-o pe ea și pe cei 4 copilași rămași fără tată, în tragicul accident în care soțul acesteia și-a pierdut viața. De atunci, unul din angajații SMURD a contactat-o și a încurajat-o, iar azi au mers cu cadouri de Crăciun, la copilași”, transmite un apropiat al familiei, care ne-a contactat pentru a transmite prin intermediul ziarulunirea.ro mesajul de mulțumire al familiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte Un apel umanitar pentru o familie din Zlatna, cu 8 copii, a fost lansat pe Facebook de o iubitoare de animale. Andreea Berar a întâlnit familia în timp ce împărțea pungi cu cadouri pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare