Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Dansatorii antrenorului Sergiu Prodan de la Clubul ,,ProDance -2007” Cugir, pe podiumul concursului ,,Grand Prix” de la Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 1000 de concurenți din mai multe țări s-au întrecut recent la ,,Transylvanian Grand Prix” Sibiu, ediția a V-a, considerat cel mai important concurs de dans sportiv al anului.

Competiția de World Open Standard de anul acesta, dar și cea de Latino au fost extrem de disputate, prin participarea unor valoroase perechi din Germania, Rusia, Ungaria, dar nu în ultimul rând din România. Și la acest eveniment de anvergură elevii profesorului Sergiu Prodan de la Clubul ,,ProDance – 2007” Cugir au realizat rezultate deosebite. Printr-o prestație de excepție, perechea Stoian Robert-Balta Luisa a ocupat locul 1 Latino și locul 3 standard categ. 16-35 ani; perechea Ploia Răzvan-Tomoiu Ștefania-locul 2 -categoria 10-11 ani.

Urmare a unor evoluții frumoase, în semifinale s-au calificat perechile: Stoian Radu- Vesa Bianca; Morancea Răzvan-Marcu Ariana; Luca Sebastian- Vințan Teodora; Prodan ERIC- Măieraș Castilia. Felicitări tinerilor dansatori și ambițiosului lor antrenor, mult success și toto mai bune performanțe la competițiile viitoare!

  (C.P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea